Szerep szemetes zöldhulladéklerakója

Szerep szemetes zöldhulladéklerakója borzolja a bejelentő kedélyeit. Állítása szerint a zöldhulladéklerakóba nem csak zöldhulladék kerül.

Szerep egy község Hajdú-Bihar megyében. A település nem tekinthető kimondottan nagy településnek, viszont ehhez képest igen aktívak a lakói. Hiszen már több bejelentés is érkezett a településről. Az alábbi linken ide kattintva elérhető az összes Szerep településről beérkezett bejelentések.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! A települési zöldhulladék lerakó, nemcsak zöld hulladékkal! (Széchenyi u. – Kölcsey u. sarka, 4163 Szerep)”

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

Szerep szemetes bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet