Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szerep szemetes zöldhulladéklerakója

Szerep szemetes zöldhulladéklerakója borzolja a bejelentő kedélyeit. Állítása szerint a zöldhulladéklerakóba nem csak zöldhulladék kerül.

Szerep egy község Hajdú-Bihar megyében. A település nem tekinthető kimondottan nagy településnek, viszont ehhez képest igen aktívak a lakói. Hiszen már több bejelentés is érkezett a településről. Az alábbi linken ide kattintva elérhető az összes Szerep településről beérkezett bejelentések.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! A települési zöldhulladék lerakó, nemcsak zöld hulladékkal! (Széchenyi u. – Kölcsey u. sarka, 4163 Szerep)”

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

Szerep szemetes bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek