Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kóka külterületi földútján építési hulladék - Hulladekvadasz.hu

Kóka külterületi földútján építési hulladék

Kóka külterületi földútjára ismeretlenek illetéktelenül építési hulladékot helyeztek el  írja a bejelentő. Hasonló problémával országszerte találkozhatunk.

Az eddigi kókai bejelentések többsége főként építési hulladék helytelen deponálása, lerakásával kapcsolatban történt. Közülük kiemelendő az a bejelentés, ami még az űrből is látható. Ide kattintva elérhető a korábbi bejelentés.

A patás állatokat cseppet se kímélő építési hulladékkal szennyezett földúti szakasz. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A patás állatokat cseppet se kímélő építési hulladékkal szennyezett földúti szakasz. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Szomorúan tapasztaltam, hogy tereplovaglás során már nem csak az út mellett fellelhető háztartási hulladékkal, kiszuperált műszaki cikkekkel, bontási törmelékkel találkozom, már az utakat sem kímélik. Gyerekeket vittem sétára, akkor szembesültünk a következő „útjavítási” projekttel. Ékes példa a gyerekeknek és patakímélő a lovaknak. Ez errefelé úgy látszik már olyannyira természetes, hogy elegyengetni is volt idő. 🙁 „

Kóka külterületi földútjára kihelyezett építési hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kóka külterületi földútjára kihelyezett építési hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: építési.

De a Google Mapsen így mutat

[codepeople-post-map]

Kóka külterületi bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...