Nagytétényi út mentén hulladéklerakás (Frissítve)

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Nagytétényi út mentén hulladéklerakására lett figyel a Borhegy lábánál a bejelentő. A bokor alá besuvasztott hulladék mennyisége nem jelentős, de bosszantó.

Frissítés
2017.08.22.

Az FKF Nonprofit Zrt. az alábbi választ adta a bejelentéssel kapcsolatban
“Köszönjük megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy munkatársaink a területi ellenőrzés során nem találták a bejelentéshez csatolt fotón látható hulladékot.”

Köszönjük a tájékoztatást.


Korábban
2017.07.21.

Budapest XXII. kerületében korábban szép számban oldottak meg hozzánk beérkezett bejelentések. Reméljük, hogy hamarosan az alábbi illegálisan kihelyezett hulladéklerakat is felszámolásra került. Budafok – Tétény bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

Nagytétényi út melletti hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az út melletti illegális hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Újabb örömök a Borhegyen, a múltkori utcabútorok helyét a kevéssé fantáziadús lerakó foglalta el, a másik meg a szokásos módon a bokrok alá került – Bp. XXII. Nagytétényi út 58.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Nagytétényi út menti bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: