Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Gubacsi hídfő illegális szemétlerakóként üzemel - Hulladekvadasz.hu

Gubacsi hídfő illegális szemétlerakóként üzemel

A Gubacsi hídfő illegális szemétlerakóként üzemel, hiszen évek óta nem történik változás a szemétlerakás megakadályozásában a bejelentő szerint.

Korábban már több alkalommal érkezett bejelentés erről a helyszínről a hulladekvadasz.hu -ra, de minduntalan süket fülekre találtak a bejelentések. Budapest IX. kerületéből érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni, illetve a Budapest  XX. kerületi bejelentéseket itt érhetek el. Reméljük az újabb a helyszínről érkezett bejelentés eléri a célját.

Két jellegzetes illegális hulladéklerakat a Gubacsi hídfő helyszínén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Két jellegzetes illegális hulladéklerakat a Gubacsi hídfő helyszínén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! A Pesterzsébeti és Ferencváros Duna Part jelenleg illegális szemétlerakóhelyként üzemel. Jó lenne ha ez az áldatlan állapot megszűnne, mert minden arra közlekedő ember (horgász, futók, kirándulok stb.) orrát befogva halad végig az oszló szeméthegyek mellett, melyek beborítják már a Dunapart összes szakaszát. Önkéntes munkásokkal tavasszal szemetet gyűjtöttek és egyszer füvet nyírtak, azóta semmi. Régen 5 éve rendszeresen az önkormányzat ellátta ezt a feladatot, most hárít, mondván nincs felszabadítható keretösszeg rá. Tavaly Andrew Vajna forgatott filmet az Erzsébeti Duna parti szakaszon, az ebből befolyó bevételt sem áldozták a Duna part rendbe tételére. Jelenlegi helyzet a Duna part mocskos, bűzös, illegális szemétlerakóhellyé vált. Itt az önkéntes csoport facebook címe, és mellékelem a friss képeket.

Minden kisebb bokorra jut egy illegális hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Minden kisebb bokorra jut egy illegális hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Ha nem lesz ennek sem semmi foganatja az ombudsmanhoz fordulunk. A pontos koordináták a Gubacsi hídfő út teljes hosszában, a betonút végétől a földúton megszaporodnak a lerakások, előtte is volt szemétkupac. Én Erzsébeti oldalról bejelentettem. Azóta – betegség miatt – sajnos nem tudtam megnézni mit tettek vagy mit nem tettek. Ferencvárosi oldalról évek óta nem tesznek semmit.

Hulladék jellege: építési, kommunális, elektronikai, vegyi, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Gubacsi hídfő helyszínéről beérkezett bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...