Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pesterzsébeti Jókai Mór - Báthory utca hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Pesterzsébeti Jókai Mór – Báthory utca hulladéklerakata

A pesterzsébeti Jókai Mór -Báthory utca kereszteződésében napról napra gyűlik a szemét állítja a bejelentésében a bejelentő.

Ez tipikus esete annak, amikor pár rossz helyre helyezett szemeteszsák bevonzza a szemetelőket és ekkor alakulnak ki környezetet csúfító hulladéklerakatok. Reméljük a bejelentés hatására hamarosan felszámolja a Pesterzsébeti Önkormányzat a kialakult helyzetet. A korábbi bejelentéseket is napokon belül oldotta meg. Bővebben ide kattintva lehet tájékozódni a korábbi bejelentésekről.

A Jókai Mór - Báthory utca hulladéklerakata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Jókai Mór – Báthory utca hulladéklerakata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Szerkesztőség! Csatolt képekkel szeretnék bejelentést tenni. Ez a kupac már egy hónapja rontja Pesterzsébet egyik forgalmas részét. Senki nem tesz semmit. Mellesleg a kupacon nap mint nap egy hajléktalan ücsörög. Kérem segítségüket, ha tudnak bármit intézni akkor segítsék az utca lakóit akik tehetetlenek, mert a bejelentésekkel sem foglalkoznak. Az utca sarkon egy italüzlet működik, szomszédságában pedig egy autó alkatrész szaküzlet.

Az italboltban fogyasztók az üvegeket, PET palackokat stb ill. az autósboltban vásárlók a veszélyes hulladékot (olajos flakonok) maguk után hátrahagyják és senki nem foglalkozik ezekkel azzal az indokkal, hogy nem az Ő dolguk rendet tenni a vásárlók után. A hulladék helye 1205 Budapest, Báthory utca és Jókai Mór utca kereszteződése. Segítségüket előre is köszönöm!”

Hulladék jellege: kommunális, vegyi hulladék.

[codepeople-post-map]

Pesterzsébeti bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...