Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Nektár utca szemeteszsákjai Budafokon

A Nektár utca és a Wesselényi utca illegálisan lerakott szemeteszsákjaira lett figyelmes a budafoki hulladékvadász a napokban a XXII. kerületben.

A terület egy állandó hulladéklerakó hely is lehet, hiszen a bejelentő felhívja a figyelmet a bokros részben lévő “rejtőző” hulladékra is. A kerület korábbi bejelentéseit ide kattintva tekinthetőek meg.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! A XXII. kerületben, a Wesselényi utca és Nektár utcai kereszteződésénél május óta van lerakva szemét, ugyanitt pár lépésnyire a bokrok alá van betéve szemét.”

Hulladék jellege: kommunális.

Nektár utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek