Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Francia út, ahol már a Teszedd is kevés a sikerhez

A Francia út, Budapest egyik szégyenfoltja, ahol már a Teszedd is kevés a sikerhez. A volt Kontrax ház mögötti területről érkezett a bejelentés.

A Hulladékvadász.hu-ra bejelentések egész hada érkezett már tavaly óta Budapest XIV. kerületéből. A hulladékprobléma évek óta jelen van ebben az utcában, amit a hivatalos szervek se tudtak még ezidáig megoldani. A Francia út ezen részén garázssorok köré, illetve mögé állandó illegális szemétlerakás zajlik. A terület részben önkormányzati, részben a Máv tulajdona.

Francia út, ahol már a Teszedd is kevés a sikerhez. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Francia út, ahol már a Teszedd is kevés a sikerhez. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Ezen a helyen közel egy éve a MTVA Duna tévé stábja is forgatott a Hulladékvadászok csapatával egy helyszíni riportot az utca és az illegális hulladéklerakások problémájáról.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász, Szinte naponta lehetne beküldeni Zugló és egyben Budapest szégyenfoltjáról a hasonló képeket. A vasúti töltés mellett végig hever a kommunális szemét, amivel még a szombati “Teszedd” akción sem bírtunk. A volt Kontrax ház mögötti területen készültek a mellékelt fotók. https://goo.gl/maps/qVeRnVnZjkP2 Üdvözlettel: Egy zuglói lakos”

Erről a pár hónapja ismét érkezett bejelentés, ami ide kattintva elérhető.

Hulladék jellege: kommunális, építési, zöldhulladék.

Francia út helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek