Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Francia út, ahol már a Teszedd is kevés a sikerhez - Hulladekvadasz.hu

Francia út, ahol már a Teszedd is kevés a sikerhez

A Francia út, Budapest egyik szégyenfoltja, ahol már a Teszedd is kevés a sikerhez. A volt Kontrax ház mögötti területről érkezett a bejelentés.

A Hulladékvadász.hu-ra bejelentések egész hada érkezett már tavaly óta Budapest XIV. kerületéből. A hulladékprobléma évek óta jelen van ebben az utcában, amit a hivatalos szervek se tudtak még ezidáig megoldani. A Francia út ezen részén garázssorok köré, illetve mögé állandó illegális szemétlerakás zajlik. A terület részben önkormányzati, részben a Máv tulajdona.

Francia út, ahol már a Teszedd is kevés a sikerhez. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Francia út, ahol már a Teszedd is kevés a sikerhez. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Ezen a helyen közel egy éve a MTVA Duna tévé stábja is forgatott a Hulladékvadászok csapatával egy helyszíni riportot az utca és az illegális hulladéklerakások problémájáról.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász, Szinte naponta lehetne beküldeni Zugló és egyben Budapest szégyenfoltjáról a hasonló képeket. A vasúti töltés mellett végig hever a kommunális szemét, amivel még a szombati „Teszedd” akción sem bírtunk. A volt Kontrax ház mögötti területen készültek a mellékelt fotók. https://goo.gl/maps/qVeRnVnZjkP2 Üdvözlettel: Egy zuglói lakos”

Erről a pár hónapja ismét érkezett bejelentés, ami ide kattintva elérhető.

Hulladék jellege: kommunális, építési, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Francia út helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...