Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kommunális szemétkupac közüzemi számlával Soroksáron

Kommunális szemétkupac soroksári helyszínén a bejelentő hulladékvadászunk a szeméten túl közüzemi számlákat is talált, de …

Frissítve
2018.11.29.

A Soroksári Polgármesteri Hivatal Rendészeti Osztály ügyelete a szemétkupacban talált elérhetőségek alapján feljelentést tesznek az illetékes rendőrkapitánysághon. Továbbá gondoskodnak a szemét elszállításáról. Gratulálunk a munkájukhoz!

Soroksár Önkormányzatától az alábbi tájékoztatást kaptuk
“Tisztelt Hulladékvadász.hu! Köszönjük a bejelentést. Rendészeti járőreink átvizsgálták a helyszínt és az illegálisan lerakott hulladékban bizonyító erejű személyes okmányokat találtak, melyek alapján megteszik a feljelentést. A szemét elszállításáról gondoskodtunk.”

Köszönjük a gyors és hatásos intézkedésüket.


Korábban
2018.11.14.

De ez sajnos nem bizonyító erejű, hiszen az a közüzemi számlát bárki oda tehette, akár a szemetelő, de akár mi is. Abban az esetben bizonyító erejű, ha a hulladék levadászása közben tettenérés is történt volna.

A bejelentő külön kiszerkesztette a számára bizonyítéknak vélt közüzemi számlát ...

A bejelentő külön kiszerkesztette a számára bizonyítéknak vélt közüzemi számlát …

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Pestszentlőricen a Búzakéve és Vecsési út közötti földúton valaki ott felejtett egy nagyobb szemétkupacot. Szerencsére számlákkal és egyéb iratokkal közötte, amiről talán könnyebben be lehet azonosítani az elkövetőt.”

Szemétkupacokban talált közüzemi számlák a legtöbb esetben nem számítanak bizonyítéknak.

Szemétkupacokban talált közüzemi számlák a legtöbb esetben nem számítanak bizonyítéknak.

A bejelentés időpontja: 2018.11.11.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.407480, 19.166441

Kommunális szemétkupac közüzemi számlás helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek