Kommunális szemétkupac közüzemi számlával Soroksáron

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Kommunális szemétkupac soroksári helyszínén a bejelentő hulladékvadászunk a szeméten túl közüzemi számlákat is talált, de …

Frissítve
2018.11.29.

A Soroksári Polgármesteri Hivatal Rendészeti Osztály ügyelete a szemétkupacban talált elérhetőségek alapján feljelentést tesznek az illetékes rendőrkapitánysághon. Továbbá gondoskodnak a szemét elszállításáról. Gratulálunk a munkájukhoz!

Soroksár Önkormányzatától az alábbi tájékoztatást kaptuk
“Tisztelt Hulladékvadász.hu! Köszönjük a bejelentést. Rendészeti járőreink átvizsgálták a helyszínt és az illegálisan lerakott hulladékban bizonyító erejű személyes okmányokat találtak, melyek alapján megteszik a feljelentést. A szemét elszállításáról gondoskodtunk.”

Köszönjük a gyors és hatásos intézkedésüket.


Korábban
2018.11.14.

De ez sajnos nem bizonyító erejű, hiszen az a közüzemi számlát bárki oda tehette, akár a szemetelő, de akár mi is. Abban az esetben bizonyító erejű, ha a hulladék levadászása közben tettenérés is történt volna.

A bejelentő külön kiszerkesztette a számára bizonyítéknak vélt közüzemi számlát ...

A bejelentő külön kiszerkesztette a számára bizonyítéknak vélt közüzemi számlát …

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Pestszentlőricen a Búzakéve és Vecsési út közötti földúton valaki ott felejtett egy nagyobb szemétkupacot. Szerencsére számlákkal és egyéb iratokkal közötte, amiről talán könnyebben be lehet azonosítani az elkövetőt.”

Szemétkupacokban talált közüzemi számlák a legtöbb esetben nem számítanak bizonyítéknak.

Szemétkupacokban talált közüzemi számlák a legtöbb esetben nem számítanak bizonyítéknak.

A bejelentés időpontja: 2018.11.11.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.407480, 19.166441

[codepeople-post-map]

Kommunális szemétkupac közüzemi számlás helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: