Hévízgyörk pusztályán építési hulladék

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Hévízgyörk településéről is beérkezett az első hulladékvadász bejelentés. A község külterületéről érkezett a bejelentés, ami főként építési hulladékból áll.

Frissítve
2019.12.06.

Az illetékes önkormányzat tájékoztatott bennünket, hogy a hulladékot a területről elszállították
“Minden hulladék elszállításra került. Az elszállításról nem készültek felvételek, mint már írtam, az illegális hulladék elszállításával a Hatvan és Térsége Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Nonprofit Közhasznú Kft.-t bíztuk meg, akik a megbízást teljesítették is.”

Köszönjük a munkájukat.


Korábban
2017.09.25.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A régi gyümölcsöst ami a falutól mindössze  3-400 méterre található és egykor gazdagon termő vidék volt újabban hulladéklerakónak használják többen is a faluból, így a szemét napról napra csak gyűlik a környéken, kisebb nagyobb kupacokba halmozva, a bozótosba rejtve vagy csak az út mellé borítva. Kisteherautók, személyautók hordják ki a szemetet, főleg közeli épitkezésekről, bontásokról.”

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, növényi.

[codepeople-post-map]

Hévízgyörk helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

A község a wikipedia szerint

Hévízgyörk község Pest megyében, az Aszódi járásban.

Fekvése
Hévízgyörk Budapesttől 35 km-re található, a Gödöllői-dombság keleti felén, a Galga völgyében. A település az őskortól a középkoron át napjainkig lakott volt. A falu múltjának egyik meghatározó emléke középkori temploma, amelyet a helybeliek az Öregtemplomként emlegetnek. Az 1988-ban helyreállított és azóta gondosan karbantartott épület méltán tart számot az idelátogatók érdeklődésére.

Vasúti megállóhelye, Hévízgyörk megállóhely a Budapest–Hatvan-vasútvonalon fekszik.

Forrás: wikipedia

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: