Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szigetszentmiklósi Komp utca hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Szigetszentmiklósi Komp utca hulladéklerakata

A szigetszentmiklósi Komp utca hulladéklerakatának helyszínéről érkezett az aábbi bejelentés. A város határa bűzlik a szeméttől.

Frissítve
2018.01.30.

Újabb bejelentés érkezett a helyszínről. Az helyzet változatlan. Hulladék töménytelen mennyiségben a település külterületén.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Nem rég költöztünk Szigetszentmiklósra, ezért gondoltuk a hétvégi szép időben felfedezzük a közeli Duna partot. A Komp utcán indultunk el a Duna irányába. Nem erre a látványra számítottunk a könnyed kis sétánk során. Az utca végétől földút halad tovább a Duna irányába, amelyet töménytelen mennyiségű hulladék borít.”

Hulladék jellege: kommunális, építési, elektronikai.

Köszönjük a bejelentést, amit újból elküldünk az aktuális önkormányzatnak, remélve a helyszín hulladékproblémájának a megoldását.

Korábban
2017.09.26.

A településeink határait gyakorta illegális hulladéklerakások borítják, amik nem csak szemet bántja, hanem a környezetet is károsítja. Szigetszentmiklós korábbi bejelentéseit ide kattintva megtekinthetőek

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A II. Rákóczi Ferenc útról Csepel irányából lefordulva jobbra, a Komp utcán át, az árvízvédelmi töltésen keresztül egyenesen a Duna irányába.”

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, műanyag, üveg, fém.

[codepeople-post-map]

Komp utca hulladéklerakata helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...