Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Tagi út durva környezetszennyezése

A Tagi út durva környezetszennyezésére hívja fel a figyelmünket egy szigetszentmiklósi lakós. Arra gyanakszik a hulladék egészségre is ártalmas lehet.

A településről az utóbbi időben záporoznak a bejelentések, mindez egyre tudatosabb, tiszta környezetre vágyó honfitársaink nyomán. Ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. A korábi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
Kedves Hulladékvadász! Csak rövid ideje figyelem az oldalt, és most először szeretném felhívni a figyelmet egy elég durva környezetszennyezésre. Szigetszentmiklós északi részén van egy dűlőút a Tagi út és az Üdülő sor között. Egy búzatábla és egy rét között húzódik. Csöndes nyugodt környék, szeretek ott kocogni. Vasárnap vettem észre, hogy nagy mennyiségű hulladék és szemét került  ennek a dűlőútnak a Tagi úthoz közeli részére. Nemcsak a szemnek rettenetes, de az a gyanúm, hogy az egészségre is ártalmas. Mellékelek egy fotót.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.20.

Hulladék jellege: elektronikai, kommunális.

A szigetszentmiklósi Tagi út hulladéklerakatával kapcsolatos beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek