Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Cinkotai út lesújtó hulladékhelyzete - Hulladekvadasz.hu

Cinkotai út lesújtó hulladékhelyzete

A Cinkotai út lesújtó hulladékhelyzetére hívja fel a figyelmet a XVI. kerületi hulladékvadászunk. Vajon együtt lehet-e élni egy hulladékproblémával?

Szerintünk NEM! Emiatt is köszönjük, hogy a bejelentő hozzánk fordult. A szerkesztőségünk továbbítja a bejelentést az aktuális önkormányzathoz remélve a mihamarabbi megoldást.

A bejelentés szövege
„Üdvözlet! Hónapok óta bámulom a folyamatosan gyűlő szemetet, mely egy része szelektívbe való lenne, a gumi abroncs veszélyes hulladék, és kommunális hulladék is elszórtan található. Heti szinten ott szokott a hivatal teherautókat ellenőrizni. Sajnos a XVI . kerületi önkormányzathoz nem tudom bejelenteni mert nem tudom az elérhetőségüket. köszönöm a segítséget, minél kevesebb munkát kívánok!”

A XVI. kerület korábbi bejelentéseit ide kattintva megtekinthetőek.

Hulladék jellege: Kommunális, építési, autógumi.

[codepeople-post-map]

Cinkotai út melletti bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...