Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Cinkotai út lesújtó hulladékhelyzete

A Cinkotai út lesújtó hulladékhelyzetére hívja fel a figyelmet a XVI. kerületi hulladékvadászunk. Vajon együtt lehet-e élni egy hulladékproblémával?

Szerintünk NEM! Emiatt is köszönjük, hogy a bejelentő hozzánk fordult. A szerkesztőségünk továbbítja a bejelentést az aktuális önkormányzathoz remélve a mihamarabbi megoldást.

A bejelentés szövege
“Üdvözlet! Hónapok óta bámulom a folyamatosan gyűlő szemetet, mely egy része szelektívbe való lenne, a gumi abroncs veszélyes hulladék, és kommunális hulladék is elszórtan található. Heti szinten ott szokott a hivatal teherautókat ellenőrizni. Sajnos a XVI . kerületi önkormányzathoz nem tudom bejelenteni mert nem tudom az elérhetőségüket. köszönöm a segítséget, minél kevesebb munkát kívánok!”

A XVI. kerület korábbi bejelentéseit ide kattintva megtekinthetőek.

Hulladék jellege: Kommunális, építési, autógumi.

Cinkotai út melletti bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek