Környezettudatosság Napja 2017 összefoglaló

Környezettudatosság Napja 2017  –  Október 7-én megrendezésre került FKF Nonprofit Zrt. eseményén a hulladékvadász csapata is részt vett egyedi programokkal.

Az időjárásra nem lehetett panasz, hiszen egy napsütötte szombaton vehettek részt az érdeklődő családok, látogatók.

A rendezvényre kiállított FKF járművek és a háttérben a MŰ. / Fotó: Cseke László - hulladekvadasz.hu

A rendezvényre kiállított FKF járművek és a háttérben a MŰ. / Fotó: Cseke László – hulladekvadasz.hu

Az FKF Nonprofit Zrt. színes programokkal, koncertekkel készült, ahol helyet kaphatott a Hulladékvadász.hu sátra is.

A sok látogató jelent meg a sátrunknál. A kérdéseikkel folyamatosan bombázták az aktivistáinkat. Sokan már ismerték a munkánkat és gratulációjukat fejezték ki környezetmegmentő tevékenységünkkel kapcsolatban, ami külön öröm volt mindannyiunk számára.

A sátrunk csapatát erősítette Tóth Andi, a Háztartásom hulladék nélkül blog/rovat háziasszonya. Különböző játékokkal és bemutatókkal készült az érdeklödőknek, fiataloknak.

A rendezvényre több százan látogattak ki. Nagyon jól sikerült, színvonalas esemény volt. Köszönjük a meghívást és a részvételi lehetőséget az FKF Nonprofit Zrt.-nek.

Környezettudatosság Napja 2017 -val kapcsolatban a facebookon itt elérhetőek és megtekinthetőek az eseményről általunk készített képek.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet