Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Környezettudatosság Napja 2017 összefoglaló

Környezettudatosság Napja 2017  –  Október 7-én megrendezésre került FKF Nonprofit Zrt. eseményén a hulladékvadász csapata is részt vett egyedi programokkal.

Az időjárásra nem lehetett panasz, hiszen egy napsütötte szombaton vehettek részt az érdeklődő családok, látogatók.

A rendezvényre kiállított FKF járművek és a háttérben a MŰ. / Fotó: Cseke László - hulladekvadasz.hu

A rendezvényre kiállított FKF járművek és a háttérben a MŰ. / Fotó: Cseke László – hulladekvadasz.hu

Az FKF Nonprofit Zrt. színes programokkal, koncertekkel készült, ahol helyet kaphatott a Hulladékvadász.hu sátra is.

A sok látogató jelent meg a sátrunknál. A kérdéseikkel folyamatosan bombázták az aktivistáinkat. Sokan már ismerték a munkánkat és gratulációjukat fejezték ki környezetmegmentő tevékenységünkkel kapcsolatban, ami külön öröm volt mindannyiunk számára.

A sátrunk csapatát erősítette Tóth Andi, a Háztartásom hulladék nélkül blog/rovat háziasszonya. Különböző játékokkal és bemutatókkal készült az érdeklödőknek, fiataloknak.

A rendezvényre több százan látogattak ki. Nagyon jól sikerült, színvonalas esemény volt. Köszönjük a meghívást és a részvételi lehetőséget az FKF Nonprofit Zrt.-nek.

Környezettudatosság Napja 2017 -val kapcsolatban a facebookon itt elérhetőek és megtekinthetőek az eseményről általunk készített képek.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek