Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Lomtalanítási hulladék Gödöllő névtelen utcájában

Lomtalanítási hulladék Gödöllő névtelen utcájában írja a bejelentő bejelentésében, amit feltehetőleg egy korábbi lomtalanításkor került ki az “zöldbe”.

A képről jól kivehető, hogy a hulladékot egyszerűen csak le, illetve kiborították. Szinte még friss. A korábbi gödöllői bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Lomtalanítási hulladék Gödöllő egyik zöld területén. /  Fotó: hulladekvadasz.hu

Lomtalanítási hulladék Gödöllő egyik zöld területén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Üdvözletem, Gödöllő határában sajnos megint “félreérthették” a lomtalanítás helyéről és idejéről szóló közleményeket. Helyszín: N 47º 35′ 0″ E 19º 23′ 22 https://goo.gl/maps/yZmJtxjZCA72 köszönjük az intézkedést.”

Hulladék jellege: kommunális.

A lomtalanítási hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek