Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Lomtalanítási hulladék Gödöllő névtelen utcájában - Hulladekvadasz.hu

Lomtalanítási hulladék Gödöllő névtelen utcájában

Lomtalanítási hulladék Gödöllő névtelen utcájában írja a bejelentő bejelentésében, amit feltehetőleg egy korábbi lomtalanításkor került ki az „zöldbe”.

A képről jól kivehető, hogy a hulladékot egyszerűen csak le, illetve kiborították. Szinte még friss. A korábbi gödöllői bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Lomtalanítási hulladék Gödöllő egyik zöld területén. /  Fotó: hulladekvadasz.hu

Lomtalanítási hulladék Gödöllő egyik zöld területén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Üdvözletem, Gödöllő határában sajnos megint „félreérthették” a lomtalanítás helyéről és idejéről szóló közleményeket. Helyszín: N 47º 35′ 0″ E 19º 23′ 22 https://goo.gl/maps/yZmJtxjZCA72 köszönjük az intézkedést.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A lomtalanítási hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...