Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Gödöllő Incső lakópark melletti szemétkupac - Hulladekvadasz.hu

Gödöllő Incső lakópark melletti szemétkupac

Gödöllő Incső lakópark melletti szemétkupacra hívja fel a figyelmet a bejelentő. Az erdőbe behordott illegálisan elhelyezett hulladék elállja az utat.

Gödöllő Incső lakópark melletti szemétkupac. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Gödöllő Incső lakópark melletti szemétkupac. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Gödöllő mellett helyezkedik el az Incső lakópark. A 3-mas út felől megközelítve Gödöllő felé van egy ösvény, ami a temető mellett elvezető földúton köt ki. Ennek a közepére raktak le jópár gumiabroncsot, és egyéb, nem különösebben sportbarát szemetet. A pontos helyszín ezen az OpenStreetMap linken (Google térképén nem látszik sajnos) kb középre van helyezve: https://www.openstreetmap.org/search?query=47.60042%2C19.40173#map=19/47.60042/19.40173 A Gödöllő (Incső) Lakópark aut. ford. fordulótól balra van egy barna pontvonalas átkötés, ez jelképezi a fent említett ösvényt.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

 

47.60042 19.40173

A Gödöllő Incső lakópark melletti bejelentést továbbítjuk az aktuális szervekhez.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...