Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Gödöllő Incső lakópark melletti szemétkupac

Gödöllő Incső lakópark melletti szemétkupacra hívja fel a figyelmet a bejelentő. Az erdőbe behordott illegálisan elhelyezett hulladék elállja az utat.

Gödöllő Incső lakópark melletti szemétkupac. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Gödöllő Incső lakópark melletti szemétkupac. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Gödöllő mellett helyezkedik el az Incső lakópark. A 3-mas út felől megközelítve Gödöllő felé van egy ösvény, ami a temető mellett elvezető földúton köt ki. Ennek a közepére raktak le jópár gumiabroncsot, és egyéb, nem különösebben sportbarát szemetet. A pontos helyszín ezen az OpenStreetMap linken (Google térképén nem látszik sajnos) kb középre van helyezve: https://www.openstreetmap.org/search?query=47.60042%2C19.40173#map=19/47.60042/19.40173 A Gödöllő (Incső) Lakópark aut. ford. fordulótól balra van egy barna pontvonalas átkötés, ez jelképezi a fent említett ösvényt.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

 

47.60042 19.40173

A Gödöllő Incső lakópark melletti bejelentést továbbítjuk az aktuális szervekhez.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek