Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Sopron Anger-dűlő illegális hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Sopron Anger-dűlő illegális hulladéklerakata

Sopron Anger-dűlő városrészéből érkezett az első illegális hulladéklerakattal kapcsolatos bejelentés a Hűség városából. Vajon mikor jön a következő?

Igen, valószínűleg a soproni hulladékvadász bejelentésével egy bejelentési lavinát indíthat el ezzel a bejelentéssel, hiszen eddig a városból még nem érkezett bejelentés. Izgatottan várjuk a többi helyszínt is. Köszönjük.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Sopron, Anger-dűlőben, a 092/1 helyrajzi számú földút mellett, az erdő fái alá ismeretlenek több helyen is szemetet raktak le, autógumikat, betondarabot, építési törmeléket, háztartási hulladékot, zöld hulladékot (az autógumikról fotó mellékelve).”

Hulladék jellege: kommunális, autógumi, építési.

[codepeople-post-map]

Sopron Anger-dűlő helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Sopron a wikipedia szerint

Sopron (németül: Ödenburg, horvátul Šopron, az ókorban latinul: Scarbantia) mintegy hatvanezer lakosú megyei jogú város Győr-Moson-Sopron megyében, a soproni borvidék központja. „A leghűségesebb város” (latinul Civitas Fidelissima). A Soproni járás székhelye.

Műemlékekben második leggazdagabb település Magyarországon. Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 9. legnépszerűbb települése. 2016-ban ICOMOS-díjat kapott a Várfal sétány és a Várkerület megújítása.

Fekvése
Magyarország nyugati határa mellett, az Alpokalján, Bécstől 60 km-re, Budapesttől 220 km-re található. A Soproni-hegység és Fertő tó melletti Balfi-dombság között, az Ikva patak völgyében épült. A környék mikroklímája kedvez a bortermelésnek; Sopron a „kékfrankos fővárosa”.

Története
A borostyánút rekonstrukciója a Fő téren. A terület az őskor óta lakott. A közeli Várhelyen a kora vaskor idején, az i. e. 7. században földvár épült. Ennek a hallstatti földvárnak és a hozzá kapcsolódó halomsíroknak a feltárását Bella Lajos soproni tanár, régész kezdte el 1887-ben.

A római korban egy Scarbantia nevű város állt itt, amelyen két fontos útvonal is áthaladt. Fóruma a mai főtér helyén volt. A jelenlegi városháza építése során 1897-ben innen került elő az a három nagy méretű római szobor, amely Jupitert, Junot és Minervát ábrázolja.

Forrás: wikipedia.

You may also like...