Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Vízmosás utca szemétkupaca a II. kerületben

Vízmosás utca szemétkupacára hívja fel a figyelmet Budapest II. kerületben az éppen arra járó hulladékvadászunk. Állítása szerint még “meleg”, pár napja kerülhetett oda.

A kerületből több estben érkezett már bejelentés, kimondottan zöld területekről. Korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetők.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Szeretnék bejelenteni egy illegálisan lerakott szemétkupacot. Ma találtam Budapest II/a kerületben, a Vízmosás és a Véka utca kereszteződésében. Négy napja jártam arra leguóbb, akkor még nem volt ott. Autógumik és kommunális hulladék van lerakva vegyesen. Tisztelettel kérném Önöket, hogy továbbítsák a bejelentést az illetékes önkormányzatnak.”

Hulladék jellege: kommunális, autógumi.

Vízmosás utca helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek