Vízmosás utca szemétkupaca a II. kerületben

Van 1 %-od a tiszta környezetre? Ha igen, kérjük támogasd vele a hulladékvadászok szervezetét, a JÖN Alapítványt!Felajánlom az adó 1%-omat!

Vízmosás utca szemétkupacára hívja fel a figyelmet Budapest II. kerületben az éppen arra járó hulladékvadászunk. Állítása szerint még “meleg”, pár napja kerülhetett oda.

A kerületből több estben érkezett már bejelentés, kimondottan zöld területekről. Korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetők.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Szeretnék bejelenteni egy illegálisan lerakott szemétkupacot. Ma találtam Budapest II/a kerületben, a Vízmosás és a Véka utca kereszteződésében. Négy napja jártam arra leguóbb, akkor még nem volt ott. Autógumik és kommunális hulladék van lerakva vegyesen. Tisztelettel kérném Önöket, hogy továbbítsák a bejelentést az illetékes önkormányzatnak.”

Hulladék jellege: kommunális, autógumi.

Vízmosás utca helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ez is érdekelhet: