Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hulladékvadász videóblog indul a Youtube -n

Hulladékvadász videóblog indul a Youtube csatornánkon Szebenyi Péter környezetmérnök tolmácsolásával, bemutatva részletesen tevékenységünket.

Az hulladekvadasz.hu 2016 január 1-jével indult útjára, az oldal idén lett két éves. Ez alkalomból videóblogot indítunk, hogy bemutassuk oldalunk igencsak széles tevékenységét, eseményeit, történéseit.

Az utóbbi években annyi minden történt, hogy már leírva nem tudjuk ezt közvetíteni. Emiatt indítjuk youtube csatornánkon állandó jelleggel videóblog sorozatunkat, ahol az oldal legapróbb történéseitől az igazán nagy horderejű témákig minden megtalálható lesz. Mindemellett bemutatjuk az oldalunkat üzemeltető JÖN Alapítványt is.

A Hulladékvadász videóblog hulladékvadász történetek, kreatív újrahasznosítások, illegális hulladéklerakások, szemétszedések és sok más a környezetvédelmet érintő téma fog szerepelni. Kövessétek figyelemmel. 

Ha te is szeretnél értesülni kizárólag a youtuben látható videóinkról kattints ide a feliratkozáshoz.

Egy hete indítottuk “Hulladéktenger a mindennapokban” című sorozatunkat, amiben bemutatunk olyan illegális hulladéklerakással sújtott helyszíneket, ahol az aktuális szervek szélmalomharcot vívnak a szemetelőkkel. Első helyszínünk a budapesti Mexikói út volt, Zuglóban. A videó ide kattintva elérhető.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek