Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Legnézettebb youtube videónk, vagyis … #8


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

A legnézettebb youtube videónkban sajátos módon mutatjuk be tevékenységünket. Egy újabb elkattintós videó helyet csakis figyelemelterelő, lélegzetelállító elemek következnek.

A Hulladékvadász legújabb videójából mindenről szó esik, amiről szónak kell esnie a hulladekvadasz.hu -val kapcsolatosan. Felületesen, minden részletre kiterjedően bemutatjuk az oldal valós felépítését, rendszerét.

A videó részletesebben az alábbi témákat mutatja be

A Youtube csatornánk korábbi videóit ide kattintva éred el.

Mi a célunk a youtube videóinkkal? A csatornánk youtube leírásában az alábbi bemutatkozó szövegből kiderül:

A komoly témát szórakoztató elemekkel szeretnénk közelebb hozni az emberekhez, akik remélhetőleg ezáltal jobban, vagy fokozatosabban többet fognak majd foglalkozni környezetükkel.

A legnézettebb youtube videónk címe nyilvánvalóan csak figyelemfelkeltés, de a cél szentesíti az eszközt. Reméljük ez a fajta társadalmi munka, ami aktuális esetben Hulladékvadásznak hívnak egyre népszerűbb lesz kicsiny Hazánkban.


Weboldalunk egy olyan idealista gondolattal jött létre mely szerint mindenki ki tudja venni a részét környezete, élettere megőrzésében, mint a

Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes.

Az oldal jelképes jellegű önkéntes munkát végez. Együttműködik és segíti a helyi önkormányzatok munkáját. Minden az oldalra felkerülő bejelentést eljuttat az aktuális önkormányzathoz, a helyszín és kép csatolásával.

Ez csupán egy kezdeményezés, amely csak rajtunk múlik eléri e a célját. – Szebenyi Péter, környezetmérnök, A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány elnöke

A hulladekvadasz.hu-nak a tevékenységeinek hosszútávú működéséhez bejegyeztünk egy alapítványt, aminek a neve Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány.

A JÖN Alapítvány egy 2017 májusában bejegyzett környezetvédelmi alapítvány, ami egy teljesen független és semleges önkéntes szerveződés.

Rólunk már sok mindent mondtak, de úgy gondoljuk, hogy a szavak helyet tettekre is szükség van.

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy legyen egy élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek