Legnézettebb youtube videónk, vagyis … #8

A legnézettebb youtube videónkban sajátos módon mutatjuk be tevékenységünket. Egy újabb elkattintós videó helyet csakis figyelemelterelő, lélegzetelállító elemek következnek.

A Hulladékvadász legújabb videójából mindenről szó esik, amiről szónak kell esnie a hulladekvadasz.hu -val kapcsolatosan. Felületesen, minden részletre kiterjedően bemutatjuk az oldal valós felépítését, rendszerét.

A videó részletesebben az alábbi témákat mutatja be

A Youtube csatornánk korábbi videóit ide kattintva éred el.

Mi a célunk a youtube videóinkkal? A csatornánk youtube leírásában az alábbi bemutatkozó szövegből kiderül:

A komoly témát szórakoztató elemekkel szeretnénk közelebb hozni az emberekhez, akik remélhetőleg ezáltal jobban, vagy fokozatosabban többet fognak majd foglalkozni környezetükkel.

A legnézettebb youtube videónk címe nyilvánvalóan csak figyelemfelkeltés, de a cél szentesíti az eszközt. Reméljük ez a fajta társadalmi munka, ami aktuális esetben Hulladékvadásznak hívnak egyre népszerűbb lesz kicsiny Hazánkban.


Weboldalunk egy olyan idealista gondolattal jött létre mely szerint mindenki ki tudja venni a részét környezete, élettere megőrzésében, mint a

Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes.

Az oldal jelképes jellegű önkéntes munkát végez. Együttműködik és segíti a helyi önkormányzatok munkáját. Minden az oldalra felkerülő bejelentést eljuttat az aktuális önkormányzathoz, a helyszín és kép csatolásával. Továbbá igény esetén „Tisztogatók” címszó alatt szemétgyűjtési akciókat szervez.

Ez csupán egy kezdeményezés, amely csak rajtunk múlik eléri e a célját. – Szebenyi Péter, környezetmérnök, A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány elnöke

A hulladekvadasz.hu-nak a tevékenységeinek hosszútávú működéséhez bejegyeztünk egy alapítványt, aminek a neve Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány.

A JÖN Alapítvány egy 2017 májusában bejegyzett környezetvédelmi alapítvány, ami egy teljesen független és semleges önkéntes szerveződés.

Rólunk már sok mindent mondtak, de úgy gondoljuk, hogy a szavak helyet tettekre is szükség van.

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy legyen egy élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet