FAQ Section

Question 1: What is Lorem Ipsum?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Legnézettebb youtube videónk, vagyis … #8

A legnézettebb youtube videónkban sajátos módon mutatjuk be tevékenységünket. Egy újabb elkattintós videó helyet csakis figyelemelterelő, lélegzetelállító elemek következnek.

A Hulladékvadász legújabb videójából mindenről szó esik, amiről szónak kell esnie a hulladekvadasz.hu -val kapcsolatosan. Felületesen, minden részletre kiterjedően bemutatjuk az oldal valós felépítését, rendszerét.

A videó részletesebben az alábbi témákat mutatja be

A Youtube csatornánk korábbi videóit ide kattintva éred el.

Mi a célunk a youtube videóinkkal? A csatornánk youtube leírásában az alábbi bemutatkozó szövegből kiderül:

A komoly témát szórakoztató elemekkel szeretnénk közelebb hozni az emberekhez, akik remélhetőleg ezáltal jobban, vagy fokozatosabban többet fognak majd foglalkozni környezetükkel.

A legnézettebb youtube videónk címe nyilvánvalóan csak figyelemfelkeltés, de a cél szentesíti az eszközt. Reméljük ez a fajta társadalmi munka, ami aktuális esetben Hulladékvadásznak hívnak egyre népszerűbb lesz kicsiny Hazánkban.


Weboldalunk egy olyan idealista gondolattal jött létre mely szerint mindenki ki tudja venni a részét környezete, élettere megőrzésében, mint a

Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes.

Az oldal jelképes jellegű önkéntes munkát végez. Együttműködik és segíti a helyi önkormányzatok munkáját. Minden az oldalra felkerülő bejelentést eljuttat az aktuális önkormányzathoz, a helyszín és kép csatolásával. Továbbá igény esetén „Tisztogatók” címszó alatt szemétgyűjtési akciókat szervez.

Ez csupán egy kezdeményezés, amely csak rajtunk múlik eléri e a célját. – Szebenyi Péter, környezetmérnök, A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány elnöke

A hulladekvadasz.hu-nak a tevékenységeinek hosszútávú működéséhez bejegyeztünk egy alapítványt, aminek a neve Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány.

A JÖN Alapítvány egy 2017 májusában bejegyzett környezetvédelmi alapítvány, ami egy teljesen független és semleges önkéntes szerveződés.

Rólunk már sok mindent mondtak, de úgy gondoljuk, hogy a szavak helyet tettekre is szükség van.

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy legyen egy élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet