Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Eurocenter áruház mögötti szemétszigetek - Hulladekvadasz.hu

Eurocenter áruház mögötti szemétszigetek

Az  Eurocenter áruház felett lévő, egykori agyagbánya területén szemétszigeteket vélt felfedezni óbudai hulladékvadászunk.

A bejelentő szerint a szemétlerakások kialakulásának legfőbb oka a területen életvitel szerűen élő hajléktalanok. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetők.

Bontott hűtő, háttérben az óbudai Eurocenter épülete. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Bontott hűtő, háttérben az óbudai Eurocenter épülete. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadászok! Az  Eurocenter áruház felett lévő, egykori agyagbánya területén (gps: 47.547640, 19.025519), főképp az alsó részén kiterjedt szemét szigetek találhatóak. Csak egy jelentősebb szigetet fotóztam le, mivel a többi részen hajléktalanok vertek sátrat, és nem szerettem volna konfliktust velük…

Kicsit beljebb haladva a domboldalon ezt láthatjuk a fák közt. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kicsit beljebb haladva a domboldalon ezt láthatjuk a fák közt. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A szemetet véleményem szerint részben az ott élő hajléktalanok, részben az illegális hulladék lerakók halmozták fel. Sajnos a képek nem túl jó minőségűek, a fényviszonyok nem voltak ideálisak. Előre is köszönöm a segítségüket a probléma megoldásában.”

A bejelentés időpontja: 2018 február 05.

Hulladék jellege: kommunális, építési, elektronikai.

[codepeople-post-map]

Az Eurocenter áruház mögötti helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...