Gazdagréti domb alján szemétdomb

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Gazdagréti domb alján szemétdombra lelt Budapest XI. kerületi hulladékvadászunk. A trófeáját a bokor sűrűjébe hajítva kapta lencsevégre. Az elkövetőnek nyoma sincs vagy mégis?

Frissítve
2018.07.07.

A bejelentőtől az alábbi örömhírt kaptuk
“Kedves Hulladékvadászok! Örömmel tudatom, hogy az ügy megoldódott. Sikerült megtalálnom a szemét eredetét, így a tulajdonosa a tegnapi napon elszállította. Sajnos ez is olyan eset volt, amikor a szemét elszállítására megbízott vállalkozó nem viszi a szeméttelepig a szemetet. Kérem, hogy amennyiben bejelentették az Önkormányzatnak, úgy legyen szíves szólni nekik, hogy már nem kell elszállítani.”

A levélben leírtakban jól látható, hogy egyes esetekben a hulladékelszállítással megbízott vállalkozó viszi ki a határba a hulladékot és követ el köztisztasági és a hulladéktörvénybe ütköző cselekedetet.

Köszönjük a bejelentőnek az illegális hulladékprobléma megoldását. 


Korábban
2018.06.08.

Az illegális hulladéklerakásban személyes elérhetőség is található, ami valószínűleg az elkövetőé lehet. Újbudáról érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Csatoltan küldöm a fotókat a mai bejelentésemhez. A szemét helye : 11.ker Gazdagréti domb alján található Szőlőlugas u. első üres (gyümölcsfás) telkével szemben bokrok mögött. (Szőlőlugas u. és Rétkerülő u. találkozása mellett)

Könnyen beazonosítható háztartási szemétnek tűnik. Remélem sikerül bírságot kiszabni.”

A bejelentés szövege: 2018.06.07.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Gazdagréti domb melletti helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: