illegalis hulladek bejelentes

Gazdagréti domb alján szemétdomb

A Gazdagréti domb alján szemétdombra lelt Budapest XI. kerületi hulladékvadászunk. A trófeáját a bokor sűrűjébe hajítva kapta lencsevégre. Az elkövetőnek nyoma sincs vagy mégis?

Az illegális hulladéklerakásban személyes elérhetőség is található, ami valószínűleg az elkövetőé lehet. Újbudáról érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Csatoltan küldöm a fotókat a mai bejelentésemhez. A szemét helye : 11.ker Gazdagréti domb alján található Szőlőlugas u. első üres (gyümölcsfás) telkével szemben bokrok mögött. (Szőlőlugas u. és Rétkerülő u. találkozása mellett)

Könnyen beazonosítható háztartási szemétnek tűnik. Remélem sikerül bírságot kiszabni.”

A bejelentés szövege: 2018.06.07.

Hulladék jellege: kommunális.

A Gazdagréti domb melletti helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet