Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kőbányai Vasgyár utca hulladéklerakata

A kőbányai Vasgyár utca folyton növekvő illegális hulladéklerakására hívja fel a figyelmet a Richter Gedeon gyógyszergyár közeléből.

A Budapest X. kerületéből kapott korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“A Richter Gedeon gyógyszergyár szomszédságában illegális szemét van lerakva. Közterületen az utcán. Először csak 1-2 zsák, de sajnos a kupac egyre csak nő. Minden van a ruhaszárítótól az építési hulladékig, WC-ig. A pontos cím: 1103. Budapest, Vasgyár u. 1. Segítségüket előre is köszönöm.”

A bejelentés dátuma: 2018 február 07.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Vasgyár utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek