Kőbányai Vasgyár utca hulladéklerakata

A kőbányai Vasgyár utca folyton növekvő illegális hulladéklerakására hívja fel a figyelmet a Richter Gedeon gyógyszergyár közeléből.

A Budapest X. kerületéből kapott korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“A Richter Gedeon gyógyszergyár szomszédságában illegális szemét van lerakva. Közterületen az utcán. Először csak 1-2 zsák, de sajnos a kupac egyre csak nő. Minden van a ruhaszárítótól az építési hulladékig, WC-ig. A pontos cím: 1103. Budapest, Vasgyár u. 1. Segítségüket előre is köszönöm.”

A bejelentés dátuma: 2018 február 07.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Vasgyár utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet