Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szemétszedés Tiszaalpáron a holtág mentén - Hulladekvadasz.hu

Szemétszedés Tiszaalpáron a holtág mentén

Szemétszedés Tiszaalpáron a holtág mentén a Víz világnapja alkalmából, méghozzá 2018 május 6-án. A szervezők várunk mindenkit pár szabadban eltöltött hajolgatós fitneszre.

A szervezők megkértek bennünket, hogy segítsük népszerűsíteni szemétszedési akciójukat. A korábbiakhoz hasonlóan ismét szemétszedést szerveznek a tiszaalpári holtág mentén, zsákokat és kesztyűket biztosítanak.

A szervező gondolatai
2 éve kezdtem kezembe venni a dolgokat és nem csak másokat hibáztatni a sok szemét miatt. Kovács Szabolcs vagyok fotós, horgász, de legfőképpen természetbarát. Mindhárom tevékenységnél zavar a sok szemét. Évente kétszer szoktam szervezkedni kicsit. Több helyi lakos van a segítségemre és az iskolából is szoktak kijönni. Idén a Víz világnapja apropóján szervezkedünk, így május 6-án, vasárnap összegyűlünk és kitakarítjuk a partot.

Egyenlőre én szponzorálok. Szemetes zsákokat és munkavédelmi kesztyűket viszek. Ősszel a Te Szedd program keretében folytatjuk a munkát. Várunk mindenkit szeretettel egy kis testmozgásra ebben a gyönyörű környezetben.

Sok sikert kívánunk a szervezőknek az esemény lebonyolításához. A facebook közösségi médián is meghirdették az eseményt, ahol a szervezőkkel közvetlenül fel lehet venni a kapcsolatot. A facebookos esemény ide kattintva elérhető.

Szemétszedés Tiszaalpáron egy kiváló alkalom arra, hogy a vizeink tisztaságának a megóvására is felhívjuk a figyelmet, ahogy minden évben rendszeresen a Pet kupa csapata is teszi a tiszai rendezvényük alkalmával.

You may also like...