Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szemétszedés Tiszaalpáron a holtág mentén

Szemétszedés Tiszaalpáron a holtág mentén a Víz világnapja alkalmából, méghozzá 2018 május 6-án. A szervezők várunk mindenkit pár szabadban eltöltött hajolgatós fitneszre.

A szervezők megkértek bennünket, hogy segítsük népszerűsíteni szemétszedési akciójukat. A korábbiakhoz hasonlóan ismét szemétszedést szerveznek a tiszaalpári holtág mentén, zsákokat és kesztyűket biztosítanak.

A szervező gondolatai
2 éve kezdtem kezembe venni a dolgokat és nem csak másokat hibáztatni a sok szemét miatt. Kovács Szabolcs vagyok fotós, horgász, de legfőképpen természetbarát. Mindhárom tevékenységnél zavar a sok szemét. Évente kétszer szoktam szervezkedni kicsit. Több helyi lakos van a segítségemre és az iskolából is szoktak kijönni. Idén a Víz világnapja apropóján szervezkedünk, így május 6-án, vasárnap összegyűlünk és kitakarítjuk a partot.

Egyenlőre én szponzorálok. Szemetes zsákokat és munkavédelmi kesztyűket viszek. Ősszel a Te Szedd program keretében folytatjuk a munkát. Várunk mindenkit szeretettel egy kis testmozgásra ebben a gyönyörű környezetben.

Sok sikert kívánunk a szervezőknek az esemény lebonyolításához. A facebook közösségi médián is meghirdették az eseményt, ahol a szervezőkkel közvetlenül fel lehet venni a kapcsolatot. A facebookos esemény ide kattintva elérhető.

Szemétszedés Tiszaalpáron egy kiváló alkalom arra, hogy a vizeink tisztaságának a megóvására is felhívjuk a figyelmet, ahogy minden évben rendszeresen a Pet kupa csapata is teszi a tiszai rendezvényük alkalmával.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek