Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Zólyomi utca 3 teleknyi illegális szemete - Hulladekvadasz.hu

Zólyomi utca 3 teleknyi illegális szemete

Érden, a Zólyomi utca környékén körülbelül 3 teleknyi területen található illegálisan lerakott szemét közel a Fundoklia-völgy természetvédelmi terület közelében.

A bejelentő állítása szerint a településen a terület kiépülés alatt van, de az aktuális önkormányzat nem tesz semmit a hulladékprobléma megoldása érdekében. Bármi előfordulhat főként ha a terület magánterület. Az aktuális jogszabályokat ismerve hasonló helyzetekben az aktuális önkormányzatok csak felszólítási joggal, majd bírósági feljelentéssel élhetnek a terület tulajdonosa ellen a hulladékgazdálkodási jogszabályok megszegése miatt.

A Zólyomi utca szemete tönkre teszi a környezetet. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Zólyomi utca szemete tönkre teszi a környezetet. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt hulladékvadászok! Érden természetvédelmi terület közvetlen közelében körülbelül 3 teleknyi területen található illegálisan lerakott szemét. A terület lassan kiépülőben van,de az önkormányzat ennek ellenére nem tesz semmit a környékkel.

Az illegálisan lerakott hulladék nem csak a növényzetet, hanem az állatok életét is veszélyezteti. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az illegálisan lerakott hulladék nem csak a növényzetet, hanem az állatok életét is veszélyezteti. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A szemét nagy részét a facsemeték, és bokrok közé rakják le, mostanra már kevés olyan részt találni arra, ami tiszta lenne. Ha módjukban áll, kérem tisztítsák meg a környéket, kár lenne az erdőért, és az állatokért. Köszönöm. A pontos helyszín: 2030 Érd, Zólyomi utca legeleje, az erdő mellett.”

A bejelentés időpontja: 2018.02.23.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Zólyomi utca helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...