Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Százhalombatta és Érd közt hulladéklerakatok - Hulladekvadasz.hu

Százhalombatta és Érd közt hulladéklerakatok

Százhalombatta és Érd közt hulladéklerakatokat vélt felfedezni egy százhalombattai hulladékvadász. Vajon mióta mállhatnak bele ezen hulladékok a talajba?

A helyszíntől nem messze a Csenterics utcában volt komolyabb média nyilvánosságot is megélt illegális hulladéklerakási probléma. Erről és a korábbi eseményekről ide kattintva lehet tájékozódni.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Százhalombatta és Érd között, hosszan szakaszosan friss lerakatok. Főként autógumi. kb 30 köbméter.”

A két település közt rendszeresek az illegális hulladéklerakások, amiért az aktuális önkormányzatok közül egyik se felelős, kimondottan inkább elszenvedői a problémának.

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, műanyag, elektronikai,

[codepeople-post-map]

Százhalombatta és Érd közti helyszínekről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...