Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Százhalombatta és Érd közt hulladéklerakatok

Százhalombatta és Érd közt hulladéklerakatokat vélt felfedezni egy százhalombattai hulladékvadász. Vajon mióta mállhatnak bele ezen hulladékok a talajba?

A helyszíntől nem messze a Csenterics utcában volt komolyabb média nyilvánosságot is megélt illegális hulladéklerakási probléma. Erről és a korábbi eseményekről ide kattintva lehet tájékozódni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Százhalombatta és Érd között, hosszan szakaszosan friss lerakatok. Főként autógumi. kb 30 köbméter.”

A két település közt rendszeresek az illegális hulladéklerakások, amiért az aktuális önkormányzatok közül egyik se felelős, kimondottan inkább elszenvedői a problémának.

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, műanyag, elektronikai,

Százhalombatta és Érd közti helyszínekről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek