Dunaföldvár 622 út leállóban hulladéklerakat

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Dunaföldvár településről megérkezett az első bejelentés, amiben a 622 út mellékutcájában vélt felfedezni a helyi hulladékvadászunk illegális hulladéklerakatokat.

Frissítve
2018.04.26.

A területet az Aztakeservit Egyesület 4. szemétszürete alkalmával takarította ki a helyszínt április 22-én, a Föld napján. A rendezvényről itt lehet tájékozódni bővebben.

Köszönjük az önkénteseknek és a szervezetnek a takarítás elvégzését.


Korábban
2018.03.08.

A bejelentés helyszínén a képek tanulsága szerint egy már bontásnak indult és egy elhagyatott lakóépület található. Általános jelentés, hogy a romos épületek környékét a szemetelő hordák telehordják szeméttel. Tolna megye korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Illegális lerakó Dunaföldvártól Seregélyes irányában 5 km-re autóból fotóztam. A potnos helyszín a Gmaps-en a fotónak megfelelő útszakaszt, a 622-es úton van, bár a Maps képein még kevéssé van tele szeméttel.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Dunaföldvár helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: