Csömöri úti borzalmas hulladékállapotok

A Csömöri úti helyszínen a bejelentő szerint borzalmas hulladékállapotok. A területen szétvert kempingasztalok, piás üvegek, szemét minden mennyiségben.

Budapest XVI. kerületéből érkezett bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Borzalmas állapotok vannak a kedvenc szépségstúdióm mellett!!! Legszívesebben idehánynék, igazi lepratelep! Sajnálom szegényeket a szomszédban, nekik is akarok ezzel segíteni.

Röhej,hogy útjelzőtábla, mikró, üvegek, sörös doboz és minden itt hever. A héten láttalak titeket pont azt Rtlen .Plíz segítsetek lécci! Köszike!”

Hulladék jellege: kommunális.

A Csömöri úti helyszínről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet