Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Csömöri úti borzalmas hulladékállapotok

A Csömöri úti helyszínen a bejelentő szerint borzalmas hulladékállapotok. A területen szétvert kempingasztalok, piás üvegek, szemét minden mennyiségben.

Budapest XVI. kerületéből érkezett bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Borzalmas állapotok vannak a kedvenc szépségstúdióm mellett!!! Legszívesebben idehánynék, igazi lepratelep! Sajnálom szegényeket a szomszédban, nekik is akarok ezzel segíteni. Röhej,hogy útjelzőtábla, mikró, üvegek, sörös doboz és minden itt hever. A héten láttalak titeket pont azt Rtlen .Plíz segítsetek lécci! Köszike!”

Hulladék jellege: kommunális.

A Csömöri úti helyszínről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek