Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Traktorgumi a Pesti határúton

Traktorgumi található a Pesti határúton, amelyet egy lelkes hulladékvadászunk jelentett be Budapest XVI. kerületéből. Valószínűleg valakinek a gyermekkori homokozójának a része lehetett a kihelyezett gumi.

A kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Jó estét! A 1163 Pesti Határút 29-es számmal szemben kb két hónapja van egy nagy sárga traktorgumi az út szélén. Ez egy erdős terület, ahol sajnos igen gyakran raknak le szemetet. Ha megoldható, szeretném, ha elszállítanák. Bármi további kérdés esetén szívesen állok rendelkezésre!”

A Pesti határút melletti erdősávban kirívóan virít a sárga gumi. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Pesti határút melletti erdősávban kirívóan virít a sárga gumi. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: autógumi.

A traktorgumi helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek