Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Tele van szeméttel Budaörs főutcája

Tele van szeméttel Budaörs főutcája, állítja a bejelentő, sőt a bejelentésében küldött képek is erről tanúskodnak. Vajon a bokros közterületi rész láthatatlanná teszi a szemetet?

Frissítve
2018.03.13.

Budaörs Önkormányzata 1 nap, azaz egy nap alatt megoldotta a bejelentett hulladékproblémát. Alább olvasható tájékoztatásuk.
“Ezúton tájékoztatom, hogy a 218. március 12-én küldött bejelentése alapján a szükséges intézkedéseket megtettük, a közterületen elhagyott hulladékot a BTG Nonprofit Kft. a mai napon elszállította. Csatoljuk a megtisztított területről ma délután készített fotódokumentációt. Köszönjük bejelentést.”

Köszönjük a hulladékprobléma megoldását Budaörs Önkormányzatának.

Korábban
2018.03.12.

A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

Az utca balról és a bokorba hajigált szemét a két jobboldali képen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az utca balról és a bokorba hajigált szemét a két jobboldali képen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadász, Budaörs – Szabadság u. 72. Tele van szeméttel a bokros Budaörs “főutcáján”. Nem friss a dolog, hihetetlen hogy nem zavar senkit…”

Az ominózus főutca. / Fotó: Google Maps

Az ominózus főutca. / Fotó: Google Maps

Hulladék jellege: kommunális.

Budaörs főutcája helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet