Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tele van szeméttel Budaörs főutcája - Hulladekvadasz.hu

Tele van szeméttel Budaörs főutcája

Tele van szeméttel Budaörs főutcája, állítja a bejelentő, sőt a bejelentésében küldött képek is erről tanúskodnak. Vajon a bokros közterületi rész láthatatlanná teszi a szemetet?

Frissítve
2018.03.13.

Budaörs Önkormányzata 1 nap, azaz egy nap alatt megoldotta a bejelentett hulladékproblémát. Alább olvasható tájékoztatásuk.
„Ezúton tájékoztatom, hogy a 218. március 12-én küldött bejelentése alapján a szükséges intézkedéseket megtettük, a közterületen elhagyott hulladékot a BTG Nonprofit Kft. a mai napon elszállította. Csatoljuk a megtisztított területről ma délután készített fotódokumentációt. Köszönjük bejelentést.”

Köszönjük a hulladékprobléma megoldását Budaörs Önkormányzatának.

Korábban
2018.03.12.

A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

Az utca balról és a bokorba hajigált szemét a két jobboldali képen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az utca balról és a bokorba hajigált szemét a két jobboldali képen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász, Budaörs – Szabadság u. 72. Tele van szeméttel a bokros Budaörs „főutcáján”. Nem friss a dolog, hihetetlen hogy nem zavar senkit…”

Az ominózus főutca. / Fotó: Google Maps

Az ominózus főutca. / Fotó: Google Maps

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Budaörs főutcája helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...