Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Fülemüle utca – Nádas utca hulladéka Diósdon

A Fülemüle utca és a Nádas utca hulladéklerakataira lett figyelmes a helyi hulladékvadászunk, Diósdon. Főként zöld és kommunális, de szilveszteri tűzijáték hulladék is van a helyszínen.

Furcsa, hogy közel 3 hónap elteltével is szilveszteri tűzijáték maradványok maradhattak ezen a területen. Felvethet pár kérdést ez számunkra, hogy vajon a helyiek ezt a környéket illegális hulladéklerakó telepként “üzemeltetik”? A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! A csatolt fotókat a vasárnapi bejelentésemmel kapcsolatban küldöm. A fotók Diósdon a Fülemüle utcában, valamint a Nádas u. és a vasútpálya közötti üres területen készültek. Ezzel szeretném még kiegészíteni a bejelentésemet. Előre is köszönöm a segítségüket a környék lakóinak nevében is.”

Nádas utca

Fülemüle utca

Hulladék jellege: kommunális.

A Fülemüle utca – Nádas utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek