Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Fülemüle utca - Nádas utca hulladéka Diósdon - Hulladekvadasz.hu

Fülemüle utca – Nádas utca hulladéka Diósdon

A Fülemüle utca és a Nádas utca hulladéklerakataira lett figyelmes a helyi hulladékvadászunk, Diósdon. Főként zöld és kommunális, de szilveszteri tűzijáték hulladék is van a helyszínen.

Furcsa, hogy közel 3 hónap elteltével is szilveszteri tűzijáték maradványok maradhattak ezen a területen. Felvethet pár kérdést ez számunkra, hogy vajon a helyiek ezt a környéket illegális hulladéklerakó telepként „üzemeltetik”? A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! A csatolt fotókat a vasárnapi bejelentésemmel kapcsolatban küldöm. A fotók Diósdon a Fülemüle utcában, valamint a Nádas u. és a vasútpálya közötti üres területen készültek. Ezzel szeretném még kiegészíteni a bejelentésemet. Előre is köszönöm a segítségüket a környék lakóinak nevében is.”

Nádas utca

Fülemüle utca

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Fülemüle utca – Nádas utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...