Moha község felé félúton építési hulladék

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Moha község közeléből kaptunk bejelentést egy hulladékvadász társunktól. A földút mellett illegális építési törmelék elhelyezés található.

Továbbá számos egyéb műszaki és műanyag hulladék, ami nem odavaló.  A környékről érkezett korábban is bejelentés. Azok állapotában nem történt változás, így azt újra bejelentjük az önkormányzatnak.

Nagy mennyiségű építési hulladék és némi műanyag is. / Fotó: hulladekvadasz,hu

Nagy mennyiségű építési hulladék és némi műanyag is. / Fotó: hulladekvadasz,hu

A bejelentés szövege:
” Tisztelt Szerkesztők! Lehet a “normális ” emberek életét kéne élnem? De nem tudnám 🙂 Mai futásom során sajnos megint iszonyatos dolgokba botlottam. Remélem nem terhelem Önöket, de 3 bejelentésem is lesz ma. Erre tavaly ősz óta nem jártam.  Az erdőt pofátlanék megajándékozták: Autógumik, bontott autó elemek, műanyag és kommunális hulladék, építési törmelék a Moha fele vezető földút mindkét oldalán. A tavaly ősszel innen kb. 1 km re jelzett hulladékhalmok állapota csak romlott, azaz tovább nőtt.”

Hulladék jellege: műanyag és kommunális hulladék, építési törmelék

[codepeople-post-map]

A Moha község környékéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Önkéntesség futás közben? Plogging! 

A plogging, avagy a szemétszedő futás 2018 év elején robbant be a magyarországi köztudatba, ami sok sport és környezetvédő figyelmét felkeltette.

A facebookos közösségi hálózaton Magyarország legnagyobb plogginggal kapcsolatos közösségi csoportja Plogging Hungary. A hulladekvadasz.hu által létrehozott és menedzselt csoportban napról napra egyre több ember válik a plogging mozgalmának aktív követőjévé. Napról napra egyre több megosztás jelenik meg a csoportban, ahol az úgynevezett plogginger megosztja büszkén tettét ezáltal növelve a többiek lelkesedését.  Ide kattintva találod e témában született korábbi cikkünket.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: