Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Balzsam utca olajszennyezése a XIII. kerületben

Balzsam utca gázolaj szennyezésére lett figyelmes a XIII. kerületben egy éppen arra járó hulladékvadász társunk. A talajba több liter olaj került értelmetlenül.

Ez a bejelentés az úgynevezett “folyékony” hulladékszennyezésre mutat rá, ami szinte bárhol előfordulhat, ahol emberi tevékenység folyik. A budapesti kerület korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Sajnálatos, egyesek már ott tartanak, hogy ilyen mértékű természet károsítás tól sem riadnak vissza. mintegy 2 négyzetméteren van szétfröcskölve a gázolaj.”

Hulladék jellege: vegyi veszélyes

A Balzsam utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek