Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Balzsam utca olajszennyezése a XIII. kerületben - Hulladekvadasz.hu

Balzsam utca olajszennyezése a XIII. kerületben

Balzsam utca gázolaj szennyezésére lett figyelmes a XIII. kerületben egy éppen arra járó hulladékvadász társunk. A talajba több liter olaj került értelmetlenül.

Ez a bejelentés az úgynevezett „folyékony” hulladékszennyezésre mutat rá, ami szinte bárhol előfordulhat, ahol emberi tevékenység folyik. A budapesti kerület korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Sajnálatos, egyesek már ott tartanak, hogy ilyen mértékű természet károsítás tól sem riadnak vissza. mintegy 2 négyzetméteren van szétfröcskölve a gázolaj.”

Hulladék jellege: vegyi veszélyes

[codepeople-post-map]

A Balzsam utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...