Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Gyere velünk a gödöllői Természetfilm Fesztiválra! - Hulladekvadasz.hu

Gyere velünk a gödöllői Természetfilm Fesztiválra!

A gödöllői Természetfilm Fesztiválra önkéntesek toborzását hirdette meg a JÖN Alapítvány! Légy részese Magyarország legnagyobb környezetvédelmi fesztiváljának.

2017-hez hasonlóan idén is külön sátorral, egyedi programokkal jelentkezik a Hulladékvadász csapata és a JÖN Alapítvány. Ha te is csatlakoznál az eseményhez JÖN Alapítvány önkénteseként, akkor kattints ide és írj nekünk a megadott űrlap kitöltésével.

Önkéntesként az alábbi programoknál tudsz részt venni

 • JÖN Alapítvány / Hulladékvadász sátorban zajló programok koordinálásában.
 • Szemléletformálás.
 • Különböző játékok vezénylése.
 • A rendezvényen való részvételünk koordinálása.

Minden önkéntesünk kap egy öko-tex alapanyagú hulladékvadász pólót.

Az eseményre kilátogatókat az alábbi programokkal várjuk

 • Hulladékvadászatra fel!
  A rendezvényen külön erre a célja gyereknek szóló hulladékvadászattal is jelentkezünk. A területen több helyen szemétkupac installációk lesznek kihelyezve, amit az eseményre érkező kicsik és nagyok hulladékvadász applikáció segítségévével tudnak levadászni.
 • Háztartásom hulladék nélkül
  Tóth Andi a Háztartásom hulladék nélkül blog közismert háziasszonya a központi sátrunk egyik szegletében lesz megtalálható mindhárom nap, ahol minden kedves érdeklődőnek segítséget nyújt a háztartásának hulladék nélküli vezetéséhez.
 • Gyereksarok
  A fiataloknak szülő egyedi programokkal, játékokkal és installációkkal készülünk.
 • Kreatív sarok
  A Kreatív Hobbik Csoport által szervezett kreativitást és az újrahasznosítást ötvöző program.

Reméljük a gödöllői Természetfilm Fesztiválon mindenki örömét leli majd a szervezett programokban. Várunk mindenkit szeretettel a Hulladékvadász /  JÖN Alapítvány sátrához.

You may also like...