Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Gyere velünk a gödöllői Természetfilm Fesztiválra!

A gödöllői Természetfilm Fesztiválra önkéntesek toborzását hirdette meg a JÖN Alapítvány! Légy részese Magyarország legnagyobb környezetvédelmi fesztiváljának.

2017-hez hasonlóan idén is külön sátorral, egyedi programokkal jelentkezik a Hulladékvadász csapata és a JÖN Alapítvány. Ha te is csatlakoznál az eseményhez JÖN Alapítvány önkénteseként, akkor kattints ide és írj nekünk a megadott űrlap kitöltésével.

Önkéntesként az alábbi programoknál tudsz részt venni

 • JÖN Alapítvány / Hulladékvadász sátorban zajló programok koordinálásában.
 • Szemléletformálás.
 • Különböző játékok vezénylése.
 • A rendezvényen való részvételünk koordinálása.

Minden önkéntesünk kap egy öko-tex alapanyagú hulladékvadász pólót.

Az eseményre kilátogatókat az alábbi programokkal várjuk

 • Hulladékvadászatra fel!
  A rendezvényen külön erre a célja gyereknek szóló hulladékvadászattal is jelentkezünk. A területen több helyen szemétkupac installációk lesznek kihelyezve, amit az eseményre érkező kicsik és nagyok hulladékvadász applikáció segítségévével tudnak levadászni.
 • Háztartásom hulladék nélkül
  Tóth Andi a Háztartásom hulladék nélkül blog közismert háziasszonya a központi sátrunk egyik szegletében lesz megtalálható mindhárom nap, ahol minden kedves érdeklődőnek segítséget nyújt a háztartásának hulladék nélküli vezetéséhez.
 • Gyereksarok
  A fiataloknak szülő egyedi programokkal, játékokkal és installációkkal készülünk.
 • Kreatív sarok
  A Kreatív Hobbik Csoport által szervezett kreativitást és az újrahasznosítást ötvöző program.

Reméljük a gödöllői Természetfilm Fesztiválon mindenki örömét leli majd a szervezett programokban. Várunk mindenkit szeretettel a Hulladékvadász /  JÖN Alapítvány sátrához.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek