Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Rendszám nélküli roncs az Egressy 18 előtt

Rendszám nélküli roncs áll már évek óta a zuglói Egressy út 18 a-b épülete előtt. Sokak hagyják el mostanságban az autójukat XIV. kerületben.

Frissítve
2018.06.14.

A bejelentőtől az alábbi tájékoztatást kaptunk
“Sziasztok! Elvitték. Rendszám nélküli fehér, Citroën, elszállítás ideje és helye a Zuglói Önkormányzati Rendészet honlapja szerint: 2018. 06. 14. 10:51 perc, Budapest, XIV. kerület, Egressy út 5-7. szám elől”

Köszönjük az illetékes szervek munkáját.


Korábban
2018.05.04.

Napról napra egyre több roncsautóval kapcsolatos bejelentés kapunk Zuglóból, ami egyrészt jó is, de másrészt fura is, hogy ennyi magára hagyott autó, hogy lehet csak ebben a budapesti kerületben. A korábbi zuglói bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Roncs a parkoló szélén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Roncs a parkoló szélén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Üdvözlöm! A 1149 Bp Egressy út 18 a-b épület előtt lévő parkolóban évek óta áll egy rendszám nélküli roncs autó. Képet csatoltam róla.”

Hulladék jellege: autóroncs.

A rendszám nélküli roncs kapcsolatos bejelentést továbbítjuk az illetékes hatóságoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek