Tököli út hulladékkirakata Szigetszentmiklóson

A Tököli út mentén egészen a szigetszentmiklósi Tescóig hulladékkirakata színesíti a település külterületének számító földutas területet.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szigetszentmiklóson a Tököli úton (Honfoglalás utca kereszteződéstől kifele a Tescóig) a Szűrét, Gyümölcsös, Lugas utca  teljes szakaszán teli van végig szeméttel, a kidobott bútoroktól, kádtól, mindennel. Szinte napi szinte öntik ide a szemetet és semmi változás, … Koszi ha szóltok az illetékesek és visszajeleztek, hogy történik-e ezzel valami.”

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, fém.

A szigetszentmiklósi Tököli út helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet