Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Tököli út hulladékkirakata Szigetszentmiklóson

A Tököli út mentén egészen a szigetszentmiklósi Tescóig hulladékkirakata színesíti a település külterületének számító földutas területet.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szigetszentmiklóson a Tököli úton (Honfoglalás utca kereszteződéstől kifele a Tescóig) a Szűrét, Gyümölcsös, Lugas utca  teljes szakaszán teli van végig szeméttel, a kidobott bútoroktól, kádtól, mindennel. Szinte napi szinte öntik ide a szemetet és semmi változás, … Koszi ha szóltok az illetékesek és visszajeleztek, hogy történik-e ezzel valami.”

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, fém.

A szigetszentmiklósi Tököli út helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek