Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tököli út hulladékkirakata Szigetszentmiklóson - Hulladekvadasz.hu

Tököli út hulladékkirakata Szigetszentmiklóson

A Tököli út mentén egészen a szigetszentmiklósi Tescóig hulladékkirakata színesíti a település külterületének számító földutas területet.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Szigetszentmiklóson a Tököli úton (Honfoglalás utca kereszteződéstől kifele a Tescóig) a Szűrét, Gyümölcsös, Lugas utca  teljes szakaszán teli van végig szeméttel, a kidobott bútoroktól, kádtól, mindennel. Szinte napi szinte öntik ide a szemetet és semmi változás, … Koszi ha szóltok az illetékesek és visszajeleztek, hogy történik-e ezzel valami.”

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, fém.

[codepeople-post-map]

A szigetszentmiklósi Tököli út helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...