Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Honfoglalás utca hulladéka Szigetszentmiklóson - Hulladekvadasz.hu

Honfoglalás utca hulladéka Szigetszentmiklóson

A Honfoglalás utca Szigetszentmiklós kertvárosi részében található, ahol az utca végénél, családi házas környéken csúfítja a háztartási és műanyag hulladék a környezetet.

A Csepel-szigeten található településről érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege:
„Tisztelt Hulladékvadász! Szigetszentmiklóson a Honfoglalás utca végénél balra a földút mentén található ez a szemétdomb.”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag.

A bejelentés időpontja: 2018.03.28. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

[codepeople-post-map]

A Honfoglalás utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


TUDTA? 

Szigetszentmiklósi Polgárőr Egyesület kisegíti az állami szervek munkáját, jelenlétükkel javítják közbiztonságot, hozzájárulnak ahhoz, hogy minél kevesebb illegális hulladéklerakat kerüljön a környezetbe. Az önkéntes szervezet munkájáról ide kattintva olvashat.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...