Kerepesi úti agyonbüntetett autóroncs

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Kerepesi úti agyonbüntetett autóroncsra lett figyelmes már 9 hónapja egy helyi lakós, aki most a tettek mezejére lépett és bejelentette a közterületi problémát.

Mint ismeretes Zugló Budapest autóroncs-temetője, legalábbis szerintünk. Hetente legalább egy, de van, hogy több elhagyott, rendszám nélküli, vagy már szétbontott autóroncsról érkezik bejelentés. A mostani abból is érdekes, hogy már több a személygépjárműn a büntetőcédula, mint virág a mezőn. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

Ki tudja megszámolni hány darab büntetőcédula van az autó szélvédőjén? /  Fotó: hulladekvadasz.hu

Ki tudja megszámolni hány darab büntetőcédula van az autó szélvédőjén? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Azt érdemes tudnia az autó tulajdonosának, hogy a büntetéseit így is, úgyis ki kell fizetnie. Továbbá ha az autó rendszám nélküli lenne, akkor Zuglói Önkormányzati Rendészet valószínűleg már korábban elszállította volna az autót.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Már 9 hónapja áll az autó a fizető parkolóba, amire lassan már nem fér el a sok büntető zacskó, amit látok kutya sétáltatás közben. Némelyik már kivan fehéredve. Már láttam közterületeseket is, hogy körbe járják, de marad minden a régiben. A rendszám tökéletesen látszik rajta HDJ 161.”

A bejelentés ideje: 2018.05.21.

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

A kerepesi úti agyonbüntetett autóroncs helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: