Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kerepesi úti agyonbüntetett autóroncs

Kerepesi úti agyonbüntetett autóroncsra lett figyelmes már 9 hónapja egy helyi lakós, aki most a tettek mezejére lépett és bejelentette a közterületi problémát.

Mint ismeretes Zugló Budapest autóroncs-temetője, legalábbis szerintünk. Hetente legalább egy, de van, hogy több elhagyott, rendszám nélküli, vagy már szétbontott autóroncsról érkezik bejelentés. A mostani abból is érdekes, hogy már több a személygépjárműn a büntetőcédula, mint virág a mezőn. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

Ki tudja megszámolni hány darab büntetőcédula van az autó szélvédőjén? /  Fotó: hulladekvadasz.hu

Ki tudja megszámolni hány darab büntetőcédula van az autó szélvédőjén? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Azt érdemes tudnia az autó tulajdonosának, hogy a büntetéseit így is, úgyis ki kell fizetnie. Továbbá ha az autó rendszám nélküli lenne, akkor Zuglói Önkormányzati Rendészet valószínűleg már korábban elszállította volna az autót.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Már 9 hónapja áll az autó a fizető parkolóba, amire lassan már nem fér el a sok büntető zacskó, amit látok kutya sétáltatás közben. Némelyik már kivan fehéredve. Már láttam közterületeseket is, hogy körbe járják, de marad minden a régiben. A rendszám tökéletesen látszik rajta HDJ 161.”

A bejelentés ideje: 2018.05.21.

Hulladék jellege: autóroncs.

A kerepesi úti agyonbüntetett autóroncs helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek