Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szent Miklós útján lomtalanítási hangulat - Hulladekvadasz.hu

Szent Miklós útján lomtalanítási hangulat

A Szent Miklós útján lomtalanítási hangulatot idéző illegális hulladéklerakatot talált szigetszentmiklósi hulladékvadászunk.

A településről a utóbbi időben megszaporodtak az illegális hulladéklerakásokkal kapcsolatos bejelentések, aminek azért örülünk, mert az emberek megbíznak bennünk. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Lomtalanítási hangulatot idéző hulladéksarok Szigetszentmiklóson egy használt ülőgarnitúra, zsákok a levél és gallykupac mellett.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.29.

Hulladék jellege: lomtalanítási.

[codepeople-post-map]

A Szent Miklós útjának a helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...