Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szent Miklós útján lomtalanítási hangulat

A Szent Miklós útján lomtalanítási hangulatot idéző illegális hulladéklerakatot talált szigetszentmiklósi hulladékvadászunk.

A településről a utóbbi időben megszaporodtak az illegális hulladéklerakásokkal kapcsolatos bejelentések, aminek azért örülünk, mert az emberek megbíznak bennünk. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Lomtalanítási hangulatot idéző hulladéksarok Szigetszentmiklóson egy használt ülőgarnitúra, zsákok a levél és gallykupac mellett.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.29.

Hulladék jellege: lomtalanítási.

A Szent Miklós útjának a helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek