Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Volkswagen Passat romokban a Francia úton

Egy Volkswagen Passat található romokban a zuglói Francia úton. Ez Zugló azon útja, ami egyben a kerület szégyenfoltja is, ahol állandó probléma az illegális hulladék.

Frissítve
2018.08.13.

A bejelentőtől az alábbi információkat kaptuk
“Tisztelt hulladékvadászok! Elvitték. Rendszám nélküli, kék, Volkswagen Passat, elszállítás ideje és helye: 2018. 08. 08. 12:55 perc, Budapest, XIV. kerület, Francia út 47 szám elől. (Tárolás:Total-Kár Kft. 1105 Budapest, Keresztúri út 122.)”

Köszönjük az illetékes szervek munkáját.


Korábban
2018.05.30.

Az útról már rengetegszer írtunk, vagy készítettünk terepszemlét, aminek hatására olykor fel-felcsillant a remény, de mindig visszatért a sötétség. Budapest XIV. kerületéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek. A személygépjárművön nincs rendszám, így törvényileg elszállításra van ítéltetve, ami helyileg a Zuglói Önkormányzati Rendészet feladata lesz.

Egy Volkswagen Passat elől is hátul is jól láthatóan hiányos. Nincs rendszámtáblája. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Egy Volkswagen Passat elől is hátul is jól láthatóan hiányos. Nincs rendszámtáblája. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Rendszám nélküli autó áll. a Francia út 47 sz.előtt. Korábban egyik oldalán volt rendszám. Megszabadították tőle így most már akadályba nem ütközik az elszállítása.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.30.

Hulladék jellege: autóroncs.

Volkswagen Passat személy-gépjárművel kapcsolatos helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek