Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Volkswagen Passat romokban a Francia úton - Hulladekvadasz.hu

Volkswagen Passat romokban a Francia úton

Egy Volkswagen Passat található romokban a zuglói Francia úton. Ez Zugló azon útja, ami egyben a kerület szégyenfoltja is, ahol állandó probléma az illegális hulladék.

Frissítve
2018.08.13.

A bejelentőtől az alábbi információkat kaptuk
„Tisztelt hulladékvadászok! Elvitték. Rendszám nélküli, kék, Volkswagen Passat, elszállítás ideje és helye: 2018. 08. 08. 12:55 perc, Budapest, XIV. kerület, Francia út 47 szám elől. (Tárolás:Total-Kár Kft. 1105 Budapest, Keresztúri út 122.)”

Köszönjük az illetékes szervek munkáját.


Korábban
2018.05.30.

Az útról már rengetegszer írtunk, vagy készítettünk terepszemlét, aminek hatására olykor fel-felcsillant a remény, de mindig visszatért a sötétség. Budapest XIV. kerületéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek. A személygépjárművön nincs rendszám, így törvényileg elszállításra van ítéltetve, ami helyileg a Zuglói Önkormányzati Rendészet feladata lesz.

Egy Volkswagen Passat elől is hátul is jól láthatóan hiányos. Nincs rendszámtáblája. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Egy Volkswagen Passat elől is hátul is jól láthatóan hiányos. Nincs rendszámtáblája. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Rendszám nélküli autó áll. a Francia út 47 sz.előtt. Korábban egyik oldalán volt rendszám. Megszabadították tőle így most már akadályba nem ütközik az elszállítása.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.30.

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

Volkswagen Passat személy-gépjárművel kapcsolatos helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...