Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Vegyes összetételű szemétdomb Hajdúszoboszlón - Hulladekvadasz.hu

Vegyes összetételű szemétdomb Hajdúszoboszlón

Vegyes összetételű szemétdombra lett figyelmes Hajdúszoboszló áthaladó hulladékvadászunk. A helyszínen a katódsugaras Tv-től a karácsonyi fenyőfáig minden van.

A településről is folyamatosan érkeznek a különböző hulladéklerakatokról szóló hulladékvadász bejelentések. Egyik haji lakós telefont ragadott és elkezdte feltérképezni települése illegális hulladéklerakatait. Gratulálunk neki az eddig levadászott trófeákért. Hajdúszoboszlóról érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

70-es éveket idéző házimozi szett a bokorban. /  Fotó: hulladekvadasz.hu

70-es éveket idéző házimozi szett a bokorban. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Megtaláltam életem harmadik katódsugaras TV-jét, a természetbe installálva. Ez a bizonyos 3-as tévécsatorna Hajdúszoboszló külterületén tekinthető meg, nem messze egy korábbi, szintén TV-s bejelentésemtől. Egyéb szemét is található a területen, hungarocell, építési törmelék, és rengeteg fenyőfa, valamint nádkerítés maradványok. Ez utóbbiak nyilván elbomlanak, de sokan örülnének ha télen befűthetnének vele. Csatolva küldöm a képeket.”

Karácsonyfa, vajon ez mikor került ide? / Fotó: hulaldekvadasz.hu

Karácsonyfa, vajon ez mikor került ide? / Fotó: hulaldekvadasz.hu

A bejelentés időpontja: 2018.06.05.

Hulladék jellege: hungarocell, építési törmelék, zöld, elektronikai hulladék.

[codepeople-post-map]

A vegyes összetételű szemétdomb helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...