Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Katódsugaras mozi Hajdúszoboszló határában

Ún. katódsugaras mozi helyszínére bukkant helyi hulladékvadászunk egy mezőgazdasági magán út mentén, Hajdúszoboszló határában.

A település környékéről már nem ez az első – főként – elektronikai hulladékkal kapcsolatos bejelentés. Sokan ezek szerint fogalmi zavarban szenvednek, miszerint nem tudják hova kell leadni elektronikai hulladékaikat. Erről szóló cikkünk itt, a település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Hajdúszoboszló keleti határában fekvő mezőgazdasági területen, ezúttal egy egész “katódsugaras multiplex mozit” találtam, az erdősávba rejtve. Legalább 4 képcsövet számoltam, és rengeteg egyéb kommunális szemetet. Helyszín: Hajdúszoboszló, mezőgazdasági magánút. GPS: 47.4764463 21.4152858″

A bejelentés időpontja: 2018.06.10.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai, építési.

A katódsugaras mozi helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek