Katódsugaras mozi Hajdúszoboszló határában

Ún. katódsugaras mozi helyszínére bukkant helyi hulladékvadászunk egy mezőgazdasági magán út mentén, Hajdúszoboszló határában.

A település környékéről már nem ez az első – főként – elektronikai hulladékkal kapcsolatos bejelentés. Sokan ezek szerint fogalmi zavarban szenvednek, miszerint nem tudják hova kell leadni elektronikai hulladékaikat. Erről szóló cikkünk itt, a település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Hajdúszoboszló keleti határában fekvő mezőgazdasági területen, ezúttal egy egész “katódsugaras multiplex mozit” találtam, az erdősávba rejtve. Legalább 4 képcsövet számoltam, és rengeteg egyéb kommunális szemetet. Helyszín: Hajdúszoboszló, mezőgazdasági magánút. GPS: 47.4764463 21.4152858″

A bejelentés időpontja: 2018.06.10.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai, építési.

A katódsugaras mozi helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet