Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Homoktövis utca zöldjében hulladék Dunaharasztin - Hulladekvadasz.hu

Homoktövis utca zöldjében hulladék Dunaharasztin

A Homoktövis utca illegális hulladéklerakatára bukkant a helyi hulladékvadászunk, aki a település zöldsávjában talált rá trófeájára Dunaharasztin.

A Pest megyei település is azon települések közé tartozik, ahonnan az utóbbi időben folyamatosan érkeznek a bejelentések. Köszönhető mindez a lakosság aktivizálódásának a környezetünk, életterünk megtisztítása érdekében. A városból érkezett korábbi bejelentések ide kattintva tekinthetőek meg.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A csatolt képeken látható szemétkupacra (építési hulladék, műszaki eszköz is volt közötte) bukkantunk sétánk során. Remélem, tudnak segíteni, hogy eltűnjön onnan. Hálás köszönettel! Cím: Dunaharaszti, Homoktövis u-vasúti átjáró; GPS koordináták: 47.334689,19.083260”

A bejelentés időpontja: 2018.06.23.

Hulladék jellege: építési, elektronikai.

[codepeople-post-map]

A Homoktövis utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...