Homoktövis utca zöldjében hulladék Dunaharasztin

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Homoktövis utca illegális hulladéklerakatára bukkant a helyi hulladékvadászunk, aki a település zöldsávjában talált rá trófeájára Dunaharasztin.

A Pest megyei település is azon települések közé tartozik, ahonnan az utóbbi időben folyamatosan érkeznek a bejelentések. Köszönhető mindez a lakosság aktivizálódásának a környezetünk, életterünk megtisztítása érdekében. A városból érkezett korábbi bejelentések ide kattintva tekinthetőek meg.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A csatolt képeken látható szemétkupacra (építési hulladék, műszaki eszköz is volt közötte) bukkantunk sétánk során. Remélem, tudnak segíteni, hogy eltűnjön onnan. Hálás köszönettel! Cím: Dunaharaszti, Homoktövis u-vasúti átjáró; GPS koordináták: 47.334689,19.083260”

A bejelentés időpontja: 2018.06.23.

Hulladék jellege: építési, elektronikai.

[codepeople-post-map]

A Homoktövis utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: