Patkányfészek a Munkácsy utcában | Dunaharaszti

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Patkányfészek és rengeteg felhalmozott hulladék található a bejelentésben látható Pest megyei település Munkácsi Mihály utcájában.

A bejelentő szerint a Dunaharaszti utcájában mindezek mellett gyakoriak az illegális hulladékégetések is. Már több alkalommal léptek a problémákkal kapcsolatban az illetékesek felé, de előrelépést még nem tapasztaltak. A bejelentő továbbá azt is állítja, hogy a területen elektromos-és veszélyes hulladékok is nagy számban fellelhetőek. A bejelentés az EXPRESSZ bejelentési funkción keresztül került feldolgozásra.

Az ingatlan szó szerint egy illegális hulladéklerakó telepnek tűnik. Ideális lakhelye a patkányoknak.

Az ingatlan szó szerint egy illegális hulladéklerakó telepnek tűnik. Ideális lakhelye a patkányoknak.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász csapat! A napokban került fel egy cikk oldalukra Dunaharaszti, Dembinszky utcában található szeméthalommal kapcsolatban. Sajnos abban az utcában több telken, illetve a szomszédos – egyébként igen forgalmas – Munkácsy Mihály utcában is hasonló a helyzet, erre szeretném felhívni a döntéshozók figyelmét.

A rossz minőségű képen látszik a lényeg: bontott bútorok főként, de kitudja még mi.

A rossz minőségű képen látszik a lényeg: bontott bútorok főként, de kitudja még mi.

Az ingatlanokon elektronikai- és veszélyes hulladék, valamint építési törmelék található. A környéken lakók több ízben tettek panaszt a patkányok, illetve a hulladékégetés miatt tapasztalható bűz miatt, azonban érdemi változás máig nem történt. Bízom benne, hogy a nyilvánosság segítségével sikerül rendezni ezt az áldatlan állapotot.

A bejelentés időpontja: 2019.05.05.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai hulladék.

Helyszín/GPS: Dunaharaszti, Munkácsy Mihály utca.

[codepeople-post-map]

A patkányfészek gyanús és a rengeteg felhalmozott bejelentés helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás szemétszedési akció szervezésére!

Ha a bejelentés helyszínre vagy máshova közösségi szemétszedési akciót vagy akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: