Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Patkányfészek a Munkácsy utcában | Dunaharaszti

Patkányfészek és rengeteg felhalmozott hulladék található a bejelentésben látható Pest megyei település Munkácsi Mihály utcájában.

A bejelentő szerint a Dunaharaszti utcájában mindezek mellett gyakoriak az illegális hulladékégetések is. Már több alkalommal léptek a problémákkal kapcsolatban az illetékesek felé, de előrelépést még nem tapasztaltak. A bejelentő továbbá azt is állítja, hogy a területen elektromos-és veszélyes hulladékok is nagy számban fellelhetőek. A bejelentés az EXPRESSZ bejelentési funkción keresztül került feldolgozásra.

Az ingatlan szó szerint egy illegális hulladéklerakó telepnek tűnik. Ideális lakhelye a patkányoknak.

Az ingatlan szó szerint egy illegális hulladéklerakó telepnek tűnik. Ideális lakhelye a patkányoknak.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász csapat! A napokban került fel egy cikk oldalukra Dunaharaszti, Dembinszky utcában található szeméthalommal kapcsolatban. Sajnos abban az utcában több telken, illetve a szomszédos – egyébként igen forgalmas – Munkácsy Mihály utcában is hasonló a helyzet, erre szeretném felhívni a döntéshozók figyelmét.

A rossz minőségű képen látszik a lényeg: bontott bútorok főként, de kitudja még mi.

A rossz minőségű képen látszik a lényeg: bontott bútorok főként, de kitudja még mi.

Az ingatlanokon elektronikai- és veszélyes hulladék, valamint építési törmelék található. A környéken lakók több ízben tettek panaszt a patkányok, illetve a hulladékégetés miatt tapasztalható bűz miatt, azonban érdemi változás máig nem történt. Bízom benne, hogy a nyilvánosság segítségével sikerül rendezni ezt az áldatlan állapotot.

A bejelentés időpontja: 2019.05.05.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai hulladék.

Helyszín/GPS: Dunaharaszti, Munkácsy Mihály utca.

A patkányfészek gyanús és a rengeteg felhalmozott bejelentés helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás szemétszedési akció szervezésére!

Ha a bejelentés helyszínre vagy máshova közösségi szemétszedési akciót vagy akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek