Tesco parkoló autóroncsa a Fogarasi úton

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Fogarasi úti Tesco parkoló helyszínén hagytak egy autót, amiről azóta eltűnt a rendszáma. Sőt a bejelentők szerint egy agresszív hajléktalan is beköltözött az autóba.

Frissítve II.
2018.07.07.

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! Tesco parkolójában áll ez a szépség./rendszám nélkül/Hajléktalan lakik benne aki agresszívan viselkedik. Korábban ebből a parkolóból jelentettem már be rendszám nélküli autót de az egyben volt.

Rendészet akkori válaszából kiderült,hogy a parkoló a Tescohoz tartozik. Akkor elutasították az intézkedést. Később eltűnt az az autó a parkolóból,valószínű,hogy a tulajdonos vihette el. Most intézkedni fognak vagy a parkoló “dísze lesz”?”

Köszönjük a bejelentést. Továbbítjuk az illetékesnek.


Frissítve I.
2018.06.27.

Ismételten kaptunk egy bejelentést a helyszínen található roncsautóról, csak annyi különbséggel, hogy az autón már nincs rendszám.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Ma voltam ott, szakadt az eső. Az autón már nincs rendszám, eddig volt, de ma nem volt már rajta. Ablakok kiszakítva, félelmetes… Látni kell.Helyszín: Fogarasi úti Tesco-OBI autómosó közös parkoló! Rendszám nélküli roncs, benne hajléktalan…”

Köszönjük az újbóli bejelentést a bejelentőnek.


Korábban
2018.06.24.

Itt még az autón rajta volt a rendszáma. Azóta leszedték. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Itt még az autón rajta volt a rendszáma. Azóta leszedték. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Tudtok intézkedni? A Fogarasi úti Tesco parkolóban borzalmas állapotban egy roncs autó benne pedig egy ember …”

A bejelentés időpontja: 2018.06.21.

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

A Tesco parkoló helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: