Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Tesco parkoló autóroncsa a Fogarasi úton

A Fogarasi úti Tesco parkoló helyszínén hagytak egy autót, amiről azóta eltűnt a rendszáma. Sőt a bejelentők szerint egy agresszív hajléktalan is beköltözött az autóba.

Frissítve II.
2018.07.07.

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! Tesco parkolójában áll ez a szépség./rendszám nélkül/Hajléktalan lakik benne aki agresszívan viselkedik. Korábban ebből a parkolóból jelentettem már be rendszám nélküli autót de az egyben volt.

Rendészet akkori válaszából kiderült,hogy a parkoló a Tescohoz tartozik. Akkor elutasították az intézkedést. Később eltűnt az az autó a parkolóból,valószínű,hogy a tulajdonos vihette el. Most intézkedni fognak vagy a parkoló “dísze lesz”?”

Köszönjük a bejelentést. Továbbítjuk az illetékesnek.


Frissítve I.
2018.06.27.

Ismételten kaptunk egy bejelentést a helyszínen található roncsautóról, csak annyi különbséggel, hogy az autón már nincs rendszám.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Ma voltam ott, szakadt az eső. Az autón már nincs rendszám, eddig volt, de ma nem volt már rajta. Ablakok kiszakítva, félelmetes… Látni kell.Helyszín: Fogarasi úti Tesco-OBI autómosó közös parkoló! Rendszám nélküli roncs, benne hajléktalan…”

Köszönjük az újbóli bejelentést a bejelentőnek.


Korábban
2018.06.24.

Itt még az autón rajta volt a rendszáma. Azóta leszedték. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Itt még az autón rajta volt a rendszáma. Azóta leszedték. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Tudtok intézkedni? A Fogarasi úti Tesco parkolóban borzalmas állapotban egy roncs autó benne pedig egy ember …”

A bejelentés időpontja: 2018.06.21.

Hulladék jellege: autóroncs.

A Tesco parkoló helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek