Gizella út és az Egressy út parolájában hulladékhegy

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Gizella út és az Egressy út találkozásánál található parkolóba ismeretlenek rendszeresen hordják a szemetet, mindezt a kihelyezett térfigyelő kamera előtt.

Ezt állítja Budapest XIV. kerületi bejelentő hulladékvadászunk, aki egy képet is csatolt bejelentésében a kialakult állapotokról. A kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Vajon az ott álló biciklis valaki éppen szemetelni készül?

Vajon az ott álló biciklis valaki éppen szemetelni készül?

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A parkolóban rendszeresen felhalmozódó hulladék építkezési, háztartási, közértből származó maradékok található.Pedig az útszélén kamera is található. Napi rendszerességgel hordják a szemetet.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.14. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.505859, 19.103036

[codepeople-post-map]

A zuglói Gizella út és az Egressy út kereszteződésének a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: