Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Peugeot rohad a kőbányai Üllői közben

Egy Peugeot rohad látványosan a kőbányai Üllői közben, a bejelentő szerint az autó hivatalosan már kivonták a forgalomból és a helyszínen “felejtették”.

Rendszeresen kapjuk a Főváros több pontjáról is a rendszám nélküli, magára hagyott autóroncsokról a bejelentéseket. Eddig Budapest XIV. kerületéből rekordszámra érkeztek, de mostani X. kerületből jött. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! X. kerület Üllői közben a Janikovszky Éva iskola rohad eme csodás fehér Peugeot, decemberi képet csatoltam, hogy lássátok a közterület felügyelők példás munkáját. 2017 augusztusában lett teljességgel biztos, hogy otthagyott autóról van szó, amikor is fizetős övezet lett a környék. Egészen idén kb februárig minden nap kapott egy mikuláscsomagot, amikor már az első szélvédő alá nem fért több, és már a hátsó ablaktörlő alá is begyömöszöltek néhány tucatot akkor általában valaki megelégelte és eltüntette az összeset, aztán kezdődött elölről az egész. Idén már úgy látszik megunták mert jelenleg csak 4-5 darab elszíneződött bünti van rajta és nem kap újabbakat.

Lekértem a járműnyilvántartóból az adatait, 2017.03-ban volt egy km óra bejegyzés. Most hivatalból ideiglenesen kivonva szerepel a forgalmi állapotban, ezt is csatoltam. A reggel parkolni kívánó szülők, és az ott élők bánatára nem úgy tűnik, hogy az önkormányzat szeretné eltüntetni onnan eme csodás járgányt.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.27.

Hulladék jellege: autóroncs.

A z “elfelejtett” Peugeot helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek