Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Peugeot rohad a kőbányai Üllői közben - Hulladekvadasz.hu

Peugeot rohad a kőbányai Üllői közben

Egy Peugeot rohad látványosan a kőbányai Üllői közben, a bejelentő szerint az autó hivatalosan már kivonták a forgalomból és a helyszínen „felejtették”.

Rendszeresen kapjuk a Főváros több pontjáról is a rendszám nélküli, magára hagyott autóroncsokról a bejelentéseket. Eddig Budapest XIV. kerületéből rekordszámra érkeztek, de mostani X. kerületből jött. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Sziasztok! X. kerület Üllői közben a Janikovszky Éva iskola rohad eme csodás fehér Peugeot, decemberi képet csatoltam, hogy lássátok a közterület felügyelők példás munkáját. 2017 augusztusában lett teljességgel biztos, hogy otthagyott autóról van szó, amikor is fizetős övezet lett a környék. Egészen idén kb februárig minden nap kapott egy mikuláscsomagot, amikor már az első szélvédő alá nem fért több, és már a hátsó ablaktörlő alá is begyömöszöltek néhány tucatot akkor általában valaki megelégelte és eltüntette az összeset, aztán kezdődött elölről az egész. Idén már úgy látszik megunták mert jelenleg csak 4-5 darab elszíneződött bünti van rajta és nem kap újabbakat.

Lekértem a járműnyilvántartóból az adatait, 2017.03-ban volt egy km óra bejegyzés. Most hivatalból ideiglenesen kivonva szerepel a forgalmi állapotban, ezt is csatoltam. A reggel parkolni kívánó szülők, és az ott élők bánatára nem úgy tűnik, hogy az önkormányzat szeretné eltüntetni onnan eme csodás járgányt.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.27.

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

A z „elfelejtett” Peugeot helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...