Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ablakon kidobott tévé esete Szegeden - Hulladekvadasz.hu

Ablakon kidobott tévé esete Szegeden

Az ablakon kidobott tévé esete történt meg Szegeden a helyi hulladékvadász bejelentőnk szerint. Mindenesetre elég különös.

Sok különös bejelentés érkezett már a honlapunkra. Ha talán a tévé valójában kidobták az ablakon, akkor az gondatlanságnak vagy közveszély okozásnak is titulálható lenne. Szegedről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek. Továbbá elektronikai hulladék leadással kapcsolatos cikkünk itt elérhető.

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Pár napja van itt egy tévé, amit valószínűleg kidobtak az ablakon. Nem tudom hogy ilyen kisebb mértékű hulladékkal foglalkoztok-e. Mindenesetre elküldöm. Helyszín: Szeged, Szilléri sor 5/B”

A bejelentés időpontja: 2018.07.10.

Hulladék jellege: elektronikai.

[codepeople-post-map]

Az ablakon kidobott tévé helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...