Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Ablakon kidobott tévé esete Szegeden

Az ablakon kidobott tévé esete történt meg Szegeden a helyi hulladékvadász bejelentőnk szerint. Mindenesetre elég különös.

Sok különös bejelentés érkezett már a honlapunkra. Ha talán a tévé valójában kidobták az ablakon, akkor az gondatlanságnak vagy közveszély okozásnak is titulálható lenne. Szegedről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek. Továbbá elektronikai hulladék leadással kapcsolatos cikkünk itt elérhető.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Pár napja van itt egy tévé, amit valószínűleg kidobtak az ablakon. Nem tudom hogy ilyen kisebb mértékű hulladékkal foglalkoztok-e. Mindenesetre elküldöm. Helyszín: Szeged, Szilléri sor 5/B”

A bejelentés időpontja: 2018.07.10.

Hulladék jellege: elektronikai.

Az ablakon kidobott tévé helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek