Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Amikor nincs kerék, de jó a műanyag váza is (Zugló)

A műanyag váza új forradalmi felhasználását találta fel – vélhetően – egy zuglói helyi lakos, amikor lejárt műszakis autóján kereket akart cserélni.

Érdekes megoldás az annyi szent. A bejelentő állítása szerint az autó évek óta ott áll, lejárt a műszakija, de rendelkezik rendszámmal (ezt a képen kitakartuk). Emiatt a Zuglói Önkormányzati Rendészet nem fogja elvinni, viszont felszólítással élhet a balesetveszélyes megoldással kapcsolatban. Zuglóból érkezett korábbi autóroncsokkal kapcsolatos bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A műanyag váza forradalmi felhasználása a zuglói Gvadányi utcában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A műanyag váza forradalmi felhasználása a zuglói Gvadányi utcában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Évek óta leállított Punto. Shell kútnál, ablakos üzlettel szemben áll. Műszaki már egy ideje lejárt. Kereke nincs egyik oldalon.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.12.

Hulladék jellege: autógumi műanyag elektronikai veszélyes

Helyszín/GPS: 47°31’00.5″N 19°08’36.4″E

A műanyag váza forradalmi felhasználásának helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek