Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Amikor nincs kerék, de jó a műanyag váza is (Zugló) - Hulladekvadasz.hu

Amikor nincs kerék, de jó a műanyag váza is (Zugló)

A műanyag váza új forradalmi felhasználását találta fel – vélhetően – egy zuglói helyi lakos, amikor lejárt műszakis autóján kereket akart cserélni.

Érdekes megoldás az annyi szent. A bejelentő állítása szerint az autó évek óta ott áll, lejárt a műszakija, de rendelkezik rendszámmal (ezt a képen kitakartuk). Emiatt a Zuglói Önkormányzati Rendészet nem fogja elvinni, viszont felszólítással élhet a balesetveszélyes megoldással kapcsolatban. Zuglóból érkezett korábbi autóroncsokkal kapcsolatos bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A műanyag váza forradalmi felhasználása a zuglói Gvadányi utcában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A műanyag váza forradalmi felhasználása a zuglói Gvadányi utcában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Évek óta leállított Punto. Shell kútnál, ablakos üzlettel szemben áll. Műszaki már egy ideje lejárt. Kereke nincs egyik oldalon.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.12.

Hulladék jellege: autógumi műanyag elektronikai veszélyes

Helyszín/GPS: 47°31’00.5″N 19°08’36.4″E

[codepeople-post-map]

A műanyag váza forradalmi felhasználásának helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...