Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Rákospalota, Dunakeszi út hulladéktól mocskos

Rákospalota határában a Dunakeszi út illegális hulladéklerakásoktól mocskos a környék. Sajnos ez a látvány fogadja elsőként a Budapestre érkezőket.

Hasztalan és buta emberek sokszor a feleslegessé vált cuccaikat, hulladékaikat nem a megfelelő helyre hordják. Ezzel szembesülhetünk Budapest XV. kerületében is, ahol állandó jelenség a szemetelés, ami állandó plusz költséget jelent az illetékes szervek számára.

Bontott hűtő, építési hulladék, rejtélyes fekete zsákok és háttérben Káposztásmegyer.

Bontott hűtő, építési hulladék, rejtélyes fekete zsákok és háttérben Káposztásmegyer.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Az alábbi képeket mellékelve, amennyiben lehetséges, kérem intézkedjenek a probléma ügyében! Bp. XV.ker. Dunakeszi út és azon Károlyi Sándor út. felé az első jobb oldali “régi”sorompónál. Minden tiszteletem az Önöké!”

Testápolók, tusfürdők, baba öblítők szinte minden háztartásban megforduló hulladék a helyszínen.

Testápolók, tusfürdők, baba öblítők szinte minden háztartásban megforduló hulladék a helyszínen.

A bejelentés időpontja: 2018.11.12.

Hulladék jellege: elektromos, kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.596057, 19.123333

Rákospalota, Dunakeszi út hulladéktól mocskos helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek