Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Rákospalota, Dunakeszi út hulladéktól mocskos - Hulladekvadasz.hu

Rákospalota, Dunakeszi út hulladéktól mocskos

Rákospalota határában a Dunakeszi út illegális hulladéklerakásoktól mocskos a környék. Sajnos ez a látvány fogadja elsőként a Budapestre érkezőket.

Hasztalan és buta emberek sokszor a feleslegessé vált cuccaikat, hulladékaikat nem a megfelelő helyre hordják. Ezzel szembesülhetünk Budapest XV. kerületében is, ahol állandó jelenség a szemetelés, ami állandó plusz költséget jelent az illetékes szervek számára.

Bontott hűtő, építési hulladék, rejtélyes fekete zsákok és háttérben Káposztásmegyer.

Bontott hűtő, építési hulladék, rejtélyes fekete zsákok és háttérben Káposztásmegyer.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Az alábbi képeket mellékelve, amennyiben lehetséges, kérem intézkedjenek a probléma ügyében! Bp. XV.ker. Dunakeszi út és azon Károlyi Sándor út. felé az első jobb oldali „régi”sorompónál. Minden tiszteletem az Önöké!”

Testápolók, tusfürdők, baba öblítők szinte minden háztartásban megforduló hulladék a helyszínen.

Testápolók, tusfürdők, baba öblítők szinte minden háztartásban megforduló hulladék a helyszínen.

A bejelentés időpontja: 2018.11.12.

Hulladék jellege: elektromos, kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.596057, 19.123333

[codepeople-post-map]

Rákospalota, Dunakeszi út hulladéktól mocskos helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...