Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Keserűvíz utca útmenti hulladéklerakata

A Keserűvíz utca útmenti hulladéklerakatára lett figyelmes Budapest XI. kerületi hulladékvadászunk, akinek ez már nem az első bejelentése nálunk.

Újbuda zöldterületeiről gyakorta érkeznek illegális hulladéklerakatókról bejelentések, aminek a folyamatos ellenőrzése lehetetlen feladat. A kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Lerakat a természetvédelmi területen. A Balatoni úttól befelé az út baloldalán a híd előtt kb 50 méterrel.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.16.

Hulladék jellege: építési, műanyag.

Helyszín/GPS: 47°27’18.1″N 19°00’14.4″E

A Keserűvíz utca helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek